reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lilly, jestem w szoku, że trafiłaś na takiego idiotę! przykro mi strasznie, nawet nie potrafię sobie wyobrazić, co czułaś! Trzymaj się kochana dzielnie i leć jutro na tą betę, trzymam kciuki żeby wzrosła!!!!

reklama
Wiecie ja mam teraz naprawdę cyrk.. Najgorsze jest to, że mój P pracuje w fabryce wytwarzającej między innymi przyprawy. I teraz wyobraźcie sobie jak przychodzi z pracy....

Co Ty mowisz Asiol jak przez Ciebie? Poprostu czasem trzeba poczekac zanim sie ta dzidzi zrobi. Pomeczyc, postarac a pozniej i radosc jest wieksza! Ja wiem jak po 4 mieisiacach zobaczylam II kreski to czulam ze to cud! (wiem ze 4 mieisiace to nie duzo, ale ja juz chicalam sie leczyc na nieplodnosc...)

Ja wiem, że to w sumie ani moja ani mojego L wina - oboje wyniki mamy w porządku - ale czasem bierze mnie takie głupie myślenie :zawstydzona/y: Mój L.jest strasznie kochany, bardzo mnie w tym wszystkim wspiera i pociesza, szczególnie jak przychodzi @ i wbija mi do głowy, że to przecież nie moja wina i mam przestać opowiadać głupotki, ale głupie myśli i tak nachodzą mnie od czasu do czasu :dry:

Asiol miałam tak przez jakis czas,a później gdy po badaniu próbki wyszło ze jest mało plemniczków to moje szczęscie przygasło. Postanowiłam więcej nic mu nie mówić. Siedzi na korytarzu i mówię mu tylko to co uważam za stosowne.
Niby silni faceci ale gdy wychodzi ze coś może byc u nich nie tak...masakra. Jak dzieci
A gdzie Ty robiłas badania?

Ja badania robiłam w Novum, tam zresztą chodzimy na wizyty i jesteśmy pod opieką lekarzy z Novum.

Lilly tak mi przykro, że trafiłaś na takiego konowała :-( Aż mnie ciary przeszły jak to wszystko przeczytałam :szok:Nie przejmuj się jego gadaniem i szybciutko zmieniaj lekarza, na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

Aha!! Z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że @ przyszła niestety :-( W sumie to byłam pewna, że przyjdzie, ale i tak się popłakałam - zawsze ta malutka iskierka nadziei jednak była ;-)
W tym cyklu spróbuję chyba z CLO, może to coś pomoże :-)

Asiol przykro mi że ta franca przyszła, ja też się ostatnio popłakałam jak przyszła, ale nic się nie martw, my najwyżej będziemy gródniówki :)

Lilly Ale trafiłaś na skur.....syna! Ja po pierwsze, to bym powiedziała na samo wejście że nie życzę sobie osób trzecich przy wizycie a jak by mnie wyprosił to napisałabym na niego skargę. Klinika leczenia bezpłodnośc i stary sprzęt mają? PARANOJA! Poza tym na Twoim miejscu też bym na niego napisałą, jakim prawem wizytę po angielsku przeprowadził? A ogólnie cham i wyżej sra niż dupę ma. Wielki pan profesor zasrany, nawet nie wie że bóle na początku ciąży są normalnym zjawiskiem

Ostatnia edycja:
Asiol- przykro mi ze ta @ wredna sie pojawila ale przychodzi nowy cykl nowe staranki i nowe nadzieje... tule:-) a clo to z konsultacja ginia cio?? czy tak po swojemu?

Asiol przykro mi że ta franca przyszła, ja też się ostatnio popłakałam jak przyszła, ale nic się nie martw, my najwyżej będziemy gródniówki :)
Ja to już się chyba nastawiam na mamuśkę 2012, ale może uda się załapać na grudniówkę-jestem dobrej myśli :-)

asiol - ale clo chcesz brac na wlasna reke czy w konsultacji z lekrzem?
Nie, absolutnie nie!!! Tylko i wyłącznie pod kontrolą lekarza :-)

Asiol- przykro mi ze ta @ wredna sie pojawila ale przychodzi nowy cykl nowe staranki i nowe nadzieje... tule:-) a clo to z konsultacja ginia cio?? czy tak po swojemu?
Nie, nie, nic po swojemu :-)Idę jutro do lekarza po receptę i wytyczne :-)

reklama
asiol - uff :) juz sie przestraszylam, ze taka z ciebie hardkorowa ryzykantka :)

hardkorowa ryzykantka od czasu do czasu czemu nie, ale nie w tych sprawach :-) Choć powiem Ci pok, że moja poprzednia ginka (ale to już dawno, dawno temu) przepisała mi CLO na 3 miesiące kompletnie bez żadnej kontroli - jak się u niej pojawiłam po tych 3 miesiącach zwijając się z bólu to doszła do wniosku, że chyba troszkę przesadziła, bo nabawiła mnie przerostu jajnika i jakiś innych dziwnych rzeczy. Ale myślała, że jak poda tylko 3 miesiące to nic się nie stanie :szok: To dopiero odpowiedzialny lekarz co??

Do góry