U
użytkowniczka r
Gość
Gufi eheheh super,zabawa na 102 
Maga No w końcu Gabi tez kobietka jest
Maga No w końcu Gabi tez kobietka jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gufi świetne stroje - strach się bać ;-)
Ta ręka pod brzuszkiem to prawdziwy kłopot. Moja się za pierwszym razem 10 minut męczyła, żeby ją wyciągnąć, a potem spała 2 godziny wykończona
A tutaj Gabi i jej pierwszy kwiatek na Dzień Kobiet od Tatusia :-)
Ciągnie ale pupa za ciężka. No u nas rozmowa tez wyglada, że on gada mam powtarza hi hi hi. Mam tylko nadzieje, ze to cenzuralne slownictwo.;-);-)Bodzinka, ale go ciągnie na bokJeszcze chwila i by się przekręcił
Dogadałby się z Frankiem - to ten sam język
Jak zaczniesz coś z niego rozumieć, to daj znać, bo ja na razie jestem na etapie bezmyślnego powtarzania
![]()
Ciągnie ale pupa za ciężka. No u nas rozmowa tez wyglada, że on gada mam powtarza hi hi hi. Mam tylko nadzieje, ze to cenzuralne slownictwo.;-);-)