reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
gufi świetne stroje - strach się bać ;-)

Ta ręka pod brzuszkiem to prawdziwy kłopot. Moja się za pierwszym razem 10 minut męczyła, żeby ją wyciągnąć, a potem spała 2 godziny wykończona :-D

A tutaj Gabi i jej pierwszy kwiatek na Dzień Kobiet od Tatusia :-)

Super zdjęcia.:-D

Bodzinka, ale go ciągnie na bok :) Jeszcze chwila i by się przekręcił :) Dogadałby się z Frankiem - to ten sam język ;) Jak zaczniesz coś z niego rozumieć, to daj znać, bo ja na razie jestem na etapie bezmyślnego powtarzania ;)

Bodzinka, ale go ciągnie na bok :) Jeszcze chwila i by się przekręcił :) Dogadałby się z Frankiem - to ten sam język ;) Jak zaczniesz coś z niego rozumieć, to daj znać, bo ja na razie jestem na etapie bezmyślnego powtarzania ;)
Ciągnie ale pupa za ciężka. No u nas rozmowa tez wyglada, że on gada mam powtarza hi hi hi. Mam tylko nadzieje, ze to cenzuralne slownictwo.;-);-)

Ciągnie ale pupa za ciężka. No u nas rozmowa tez wyglada, że on gada mam powtarza hi hi hi. Mam tylko nadzieje, ze to cenzuralne slownictwo.;-);-)

U mnie to samo:-). A wczoraj miałyśmy babskie pogaduchy. Gabi nawijała od 11 do 19 z przerwami na jedzenie. Spać nie łaska. A jak odwróciłam wzrok, to był jęk niezadowolenia.;-) Jak z powrotem się nad nią nachyliłam to robiła "banana" i gadała od nowa.:-D A tu fotka z pogaduszek.

Załączniki

• 100_1116.jpg
    100_1116.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 51
Gufi swietnie wygladacie:tak:
Maga sliczna dama;-)
Bodzinka synus swietnie sie rozwija.Brawo mamusiu;-)

A ja jestem dumna bo Jas dzis pierwszy raz podniosl glowke lezac na brzuszku.Jestem w siodmym niebie!
Tunia ja wiem ze u ciebie ten sam problem i polozna mi wczioraj pokazala jak cwiczyc na poduszce do karmienia.Naprawde dziala:tak:Polozylam jeszcze przed nim czerwony balonik.I trzeba pamietac zeby raczki dotykaly klatki piersiowej.A juz myslalam ze sie tego nie doczekam:-)
P3110794.jpgP3110795.jpg

reklama
Do góry