zuzanka81
...szczęśliwa mama.
tak juz teraz bede zaczynac...dowiem sie wszystkiego podczas wizyty, ktora mam miec w przyszłym tyg.. wiem tylko ze bedzie długi pr..nic wiecej..
no tak na wizycie wszystko Ci powiedzą :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak juz teraz bede zaczynac...dowiem sie wszystkiego podczas wizyty, ktora mam miec w przyszłym tyg.. wiem tylko ze bedzie długi pr..nic wiecej..
Chcialam zapytac jeszcze odnosnie tych zastrzykow w brzuch - igle wbijac powoli, czy zdecydowanym ruchem. Jak mialam robione w tylek domiesniowo to mniej bolalo takie mocne pchniecie...
Chcialam zapytac jeszcze odnosnie tych zastrzykow w brzuch - igle wbijac powoli, czy zdecydowanym ruchem. Jak mialam robione w tylek domiesniowo to mniej bolalo takie mocne pchniecie...
juz sie doczekac nie mogechciałabym zeby wszystko sie zmiesciło w 2 miesiacach
Witajcie dziewczyny
Ja po drugiej betce i urosła, progesteron też b. ładny, tak przynajmniej powiedział lekarz i nie przepisał nic nowego ani nie zwiększył dawki więc chyba naprawdę ok. Dodał tylko witaminki i wizytka za 2 tygodnie.
Z tymi zastrzykami to ja wolałam pomału, one wogóle troche bolące bo takie gęste, oleiste - fuj
czesc kobietki
Jestem juz po punkcji.... i w sumie nie bolaloNajpierw dostalam tabletki 2 razy paracetemol 1 gram i jedna mala jakas,wiec mysle ze to byla ta na wyluzowanie
Po pol godzinie przyszla po mnie doktor i zaprowadzila na fotel ginekologiczny.Najpierw wszystko wytlumaczyla,a potem przeszla do akcji. Najpier wziernik i czyszczenie jakas woda,potem znieczylenie do srodka z obu stron i tu poczulam bol ale taki do wytrzymania,no a potem pobranie jajeczek.Pobrali mi 4 z czego zostaly tylko 3 do zaplodnienia:-(Jestem w szoku
Tylko 3 ? P Doktor powiedziala,ze 3 to dobry wynik,ale mnie nie satysfakcjonuje
No bo jak sie zadne nie zaplodni to co zrobimy??? Jutro maja zadzwonic miedzy 8.30 a 10.00 rano i poinformowac nas jak tam zaplodnienie.....plakac mi sie chce:-( Moj M podtrzymje na duchu,ale ja jakos nie mam nadziejii,az ciary mnie przechodza,jak pomysle,ze moze juz po raz 3 bede musiala zaczac stymulacje od nowa....ehhhhh,oby do jutra wytrzymac....no a transfer jak dobrze wszystko pojdzie to w poniedzialek.
A po punkcji czuje sie dobrze,troszke podbrzusze boli jak na okres,ale jestem na srodkach przeciwbolowych wiec jest oki,no i male krwawienie wystapilo.