reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Dotarłam i tu. Dziś po wizycie w urzędzie skarbowym wybrałam się do sklepu na zakupy. PEPCO - Wicej za mniej... codziennie! już parę rzeczy kupiłam i jestem zadowolona, po praniu nic się z nimi nie dzieje, fajne jakościowo, a to dzisiejsze moje zdobycze:
Zobacz załącznik 335622
Na tej jednej pisze 50% Mummy 50% Daddy a na drugie Daddy's my hero!(he's big and strong) a trzecia jest z krótkim rękawkiem zapłaciłam za nie 27zł. A prócz tego już w innym sklepie niekapek z TT You are viewing the following product: Explora Pierwszy Kubek Niekapek z uchwytami tylko moje dziecko zamiast zassać to zrobiło sobie gryzaka z ustnika ehhhh

reklama
Madlein nie szkoda ze nie bylo Ci dane takiego spotkac-tylko cale szczescie! oby jak najmniej takich dzieciaczkow mialo chodzic na rehabilitacje:)

Zgadzam się. Tylko jakbym takie poznała to moje NIE dla chodzika byłoby głośniejsze. Moja mama to zaproponowała i tak się zastanawiałam. Na razie wiem, że za wcześnie na chodzik. Wytargałam w komisie za 20zł zajefajne nosidło i jestem zadowolona. Mały też je bardzo lubi.

my dzisiaj w ramach prezentu od teściów zamówiliśmy Alicji szczeniaczka uczniaczka:) ciekawe czy się jej spodoba :laugh2:

moja dostała ode mnie szczeniaczka uczniaczka na boze narodzenie
a teraz tata jej kupił mini szczeniaczka uczniaczka angielskiego i jakiegos misia z alfabeem tez po angielsku a do tego 3 ksiazeczki nteaktywne po angielksu

Przemek dostał interaktywnego Misia Edusia na gwiazdkę od dziadka (coś w stylu pieska uczniaczka). Gada i śpiewa po polsku i angielsku. Przemek jeszcze za bardzo się nim nie interesuje,ale testowaliśmy na 8-miesięcznej córeczce sąsiadow i była nim zachwycona :-)

Frogg u nas poki co niekapek to też gryzak. A jak z niego poleci woda to wtedy mina mówi: "mamo to jest niedobre"

reklama
Takiego pieska ma moja siostrzenica (2 latka) i do teraz się nim bawi. Włączałam go Filipowi ale jakoś bardziej się go bał niż był nim zainteresowny.:(

A co do wody to u nas nie ma mowy o jej piciu, pluje nią wszedzie jak się da :(

Do góry