Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
każdy swój rozum ma i chowa dzieci po swojemu ;-) ja jestem przeciwna chodzikom, pchaczom itp. wole aby mała sama do wszystkiego "dorosła" nigdzie nam sie nie spieszy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Popieram. Wolę wydać pieniądze na zabawki wspomagające naturalny rozwój.każdy swój rozum ma i chowa dzieci po swojemu ;-) ja jestem przeciwna chodzikom, pchaczom itp. wole aby mała sama do wszystkiego "dorosła" nigdzie nam sie nie spieszy

nie musieli kupować jakis super drogich sprzetow bo dzieciaki poprostu wstawały przy krześle i szurały nim przez cały pokoj, fajny widok 
Ręce mi opadły...mój M właśnie wparował do domu z telewizorem i jak pytam "co to?" to mi odpowiada "zabawka dla Franka". Ja mu na to, że miałam na myśli jakąś edukacyjną to mi odpowiedział że mu włacze Discovery i bedzie edukacyjnie...
Takie "szczoteczki" zestawy treningowe widziałam w Rossmanie
każdy swój rozum ma i chowa dzieci po swojemu ;-) ja jestem przeciwna chodzikom, pchaczom itp. wole aby mała sama do wszystkiego "dorosła" nigdzie nam sie nie spieszy
Też napisze, że byłam przeciwna, ale jestem zdania, że kiedyś funkcjonowały chodziki i było dobrze.
Tak samo jak rehabilitantka kategorycznie zabroniła naciągania po kąpieli łokietek do kolanka, bo stawy można zwichnąć...
Żenada, moja babcia tyle dzieci co wychowała i wychowało się w jej rodzinie, wszystkie naciągane, wszystkie zdrowe. I żałuję, że swojego nie pozwoliłam naciągać.