reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Aga nie wiem dokladnie o co pytasz , ale tam pod samym daszkiem budy jest doczepiana na zamek taka osłonka, która rozciąga się przy rozkladaniu do lezenia.
Wiec tak Antonio siedział w wozku nim zdazylismy wyjsc , był zadowolony podczas jazdy .
Jak na razie widze taka wade , ze pokrowiec na nozki nie ma zamka z boku i najpierw trzeba wlozyc dziecko a potem pokrowiec. W XA był zamek.
Wóżek jedzie zgrabnie, fajnie skręca, kółka radza sobie w miejskim terenie doskonale :)

a mogła byś rozpiąć i pokazać??
chodzi i o głębokość budy do jakiego momentu można ją naciągnąć

reklama
kurde no, potrzebuje nowy wózek ! ja juz nie chce mojego x-landera!! boziu... ile to zachodu zeby tego kolosa zniesc z drugiego pietra, potem buch spowrotem po dzieciaka który wyje w łózeczku ze go mama zostawila, powrót wyglada podobnie, najpierw dziecko na drugie pietro i w lozeczko, potem jazda po wózek ktory ledwo wnosze .. aaaaa!!!!
zaczynam poszukiwania :D

kurde no, potrzebuje nowy wózek ! ja juz nie chce mojego x-landera!! boziu... ile to zachodu zeby tego kolosa zniesc z drugiego pietra, potem buch spowrotem po dzieciaka który wyje w łózeczku ze go mama zostawila, powrót wyglada podobnie, najpierw dziecko na drugie pietro i w lozeczko, potem jazda po wózek ktory ledwo wnosze .. aaaaa!!!!

A nie dasz rady po schodach wciągnąc na tylych kołach z dzieckiem w srodku? Kurcze a ja tak chcialam x landera kupic... i napaliłam sie na niego przy kolejnej dzidzi...

cięzko bo wozek cięzki,a jeszcze jak mój chłopak w srodku to już w ogóle porazka. w prowadzeniu wózek idealny, bardzo sie na niego cieszyłam. ale dopóki mieszkalam w domku i nie było tam schodów. niestety jak sie okazuje schody to ogromna przeszkoda dla x-landerka, przynajmniej w naszym przypadku. cięzko siee go znosi po schodach (schodek za schodkiem) i tak samo cięzko sie "wciaga".

chcesz to odsprzedam ci mój, tylko kto go do PL przywiezie?

A nie dasz rady po schodach wciągnąc na tylych kołach z dzieckiem w srodku? Kurcze a ja tak chcialam x landera kupic... i napaliłam sie na niego przy kolejnej dzidzi...

Ewelia a ja mam X-landera XA i nie jestem z niego tak super zadowolona. Ale nie mam porównania z innymi wózkami...
Pisałam wcześniej jakie ma wady i zalety, ale do tej pory bardzo mi przeszkadzają dwie rzeczy:
- marna regulacja oparcia, nie da się do pionu - trzeba jakieś sztuczki robić, ale są bardzo uciążliwe. Alicja nie chce mieć założonego pałąka i jeździ zapieta w pasach, a w zapiętych pasach nie można nawet włożyć dziecku poduszki pod plecy więc nie da się go posadzić porządnie.
Dodatkowo w moim wózku ten pasek od regualcji się czasem blokuje i np. nie mogę obniżyć oparcia jak mała zaśnie.
- brak możliwości przełożna kosza spacerówki albo rączki żeby zmienić kierunek siedzenia dzieckaz. Wiedziała, ze ten wózek tego nie ma, ale teraz uważam, ze to bardzo fajna i potrzebna cecha.

Ja tez chcę teraz kupić parasolkę jakąś... Wczoraj przyglądałam się w czym ludzie jeżdża i widze ze mclareny są wygodne dla dzieci, tylko, ze chyba dość drogie.

A nie masz np auta pod domem ? Moja kollezanka trzyma sobie stelaz od wozka w bagazniku i najpierw nosila malefgo w samej gondoli do samochodu i tam wpinala gondole w stelaz a teraz ma spacerowke w aucie i wychodzi tylko z dzieckiem :-)

w koncu kupilam wozek :-):-):-) i to zupelnie inny niz planowalam hehehe ale pochwale sie jak przyjdzie i sprawdze jak sie jezdzi :p

Koleżanka mówiła, że jej sąsiadka codziennie 5 razy dziennie :)d czysto po polsku :D ) wychodzi z labradorem i dzieckiem w x-landerze na spacer, mieszka na 3 piętrze:szok: cierpi bardzo ale do chust nie daje się przekonać, nawet do nosidła. Deszcz, wiatr, śnieg, grad - nic ją nie powstrzymuje. Normalnie PODZIWIAM~!!

Gdzie kupić folię p/deszczową do spacerówki? Bo do mojego wózka chyba nie ma osobno...

reklama
Do góry