martolinka
Mama i nie tylko :-)
gieoska na całym allegro tylko dwa kolory? ja chciałam akurat ten kolr wiec fajnie , ze był. Wiem , ze "mój"sprzedawca miał kolr jungle i volcano i to wszystko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nom na all sa wlasnie tylko te dwa kolorki chodz Twoj zielony duzo lepiej wyglada niz na zdjeciu z allegro:-) a ta wkladka zielona to ona wyciagalna jest??gieoska na całym allegro tylko dwa kolory? ja chciałam akurat ten kolr wiec fajnie , ze był. Wiem , ze "mój"sprzedawca miał kolr jungle i volcano i to wszystko
Wózeczek dotarł!!!! oto foty.![]()
kurde super wygląda na allegro te fotki pokazują że jest meeeeega szeroki a tu proszę zgrabna spacerówa:-)
i kolor też super :-)
Aga czyzys znowu miala dylemat??;-)
ja już mam a wy i tu jeszcze dokładacie narazie myslę nad
cybex callisto
peg perego SI
maclaren techno xt
no i nie powiem ten Marty też mi dał do myślenia
Marta a mogłabyś zrobić zdjęcia budy rozłożonej w pozycji leżącej i siedzącej...
no i mam wozek1 odczucia mega pozytywne !!! siedzenie fakt nie jest duze jak w trójczesciowym wozku ale starcza jak dla Pawla ! kolorek boski ! no i LEKKI !!!! SERIO
Pokrowiec na nozki ocieplany ! Paweł nie chce z niego wyjsc
wyjełam tacke i sam sie wspina i zchodzi aa no i kosz duzy na zakupy
odrazu mi z klaudzia sie skojarzyło bo ona pokazywala jak obładowuje swoj wozek zakupami
aa no i koła wygladaja na solidne
ciesze sie bardzo niesety jutro 1 spacer bo dzis do pracy zaraz
![]()