reklama

WÓZEK - wasz wybór !

• Starter tematu Starter tematu Cleo1981
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
gieoska na całym allegro tylko dwa kolory? ja chciałam akurat ten kolr wiec fajnie , ze był. Wiem , ze "mój"sprzedawca miał kolr jungle i volcano i to wszystko

reklama
gieoska na całym allegro tylko dwa kolory? ja chciałam akurat ten kolr wiec fajnie , ze był. Wiem , ze "mój"sprzedawca miał kolr jungle i volcano i to wszystko
nom na all sa wlasnie tylko te dwa kolorki chodz Twoj zielony duzo lepiej wyglada niz na zdjeciu z allegro:-) a ta wkladka zielona to ona wyciagalna jest??

Gieoska w komplecie była osłonka na nózki i firmowa parasolka xlandera.
Wkładka jest wyciągalna. Powiem Ci , ze kolorek , zwlaszcza tej wkladki jest inny na zywo niz na allegro.

no i mam wozek :) 1 odczucia mega pozytywne !!! siedzenie fakt nie jest duze jak w trójczesciowym wozku ale starcza jak dla Pawla ! kolorek boski ! no i LEKKI !!!! SERIO :) Pokrowiec na nozki ocieplany ! Paweł nie chce z niego wyjsc :) wyjełam tacke i sam sie wspina i zchodzi aa no i kosz duzy na zakupy :D odrazu mi z klaudzia sie skojarzyło bo ona pokazywala jak obładowuje swoj wozek zakupami :D aa no i koła wygladaja na solidne :) ciesze sie bardzo niesety jutro 1 spacer bo dzis do pracy zaraz :(

jaki wózio kupiłaś??Bertoni???ten zielony z nowej kolekcji zajebisty:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
004.jpg006.jpg007.jpg010.jpg008.jpg009.jpg

kilka fotek ze spaceru i Aga dla Ciebie zdjecia budy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry