reklama
cristalrose
Fanka BB :)
Ewa - fajny i duży samochód:-) Też by nam się taki przydał, bo nasza yariska malusia jest
W zasadzie chyba jedyny jego minus to spory silnik, bo po ostatnich podwyżkach cen ropy pewnie to odczujecie, ale co zrobić
Sprawdźcie tylko czy pod maską są ślady rdzy, bo to tereny popowodziowe, a różnie to bywa z uczciwością sprzedawców - wiem z doświadczenia.
Wpisujesz najbliższe miasto z lotniskiem i go.
Asia - trzymam kciuki by było po twojej myśli;-) (Ja w podobnej sytuacji: czekam;-) )

Jest jeszcze takie maleńkie wklęśnięcie, ale już skostniałe.cristal no szybko się cypriankowi zrosło ciemiączko tym bardziej że nie podajesz wit.Dale może jeszcze nie do końca tylko Tobie się tak zdaje
![]()
Polecam http://www.weather.com/ - bardzo sprawdzalne prognozy, ale do 10 dni, nie więcej, bo pow. 10 dni to u wróżki chybadziewczyny macie jakies fajne stronki gdzie mozna sprawdzić długookresowa pogode???
Bardoz mnie ciekawi jak bedzie 3 kwietnia na chrzciny...

Dawaj ;-)cristalrose - jakby co to mam namiar na dobrego pediatre w Łodzi![]()
Asia - trzymam kciuki by było po twojej myśli;-) (Ja w podobnej sytuacji: czekam;-) )
gabriellao0
Ja...
niestetywitam
gabriella mam pytanko Czy Ty juz masz pełną zamrażarke ściągnietego pokarmu???

mam ostatni kubeczek
od jakiegoś czasu nie odciągam bo Adaś wyjada na bieżąco i na czysto
a wiele razy 'zniknęłam' i Adaś dostał te moje zapasy
a przez to że Adaś wyjada i mocno ssie przy tym jakoś nie mam ochoty jeszcze na 'duszenie' więc teraz jestem na zero
jeśli Adaś w końcu unormuje jedzenie zacznę na nowo próby odciągania mysle w czerwcu aby zrobić zapas przed powrotem do pracy, ale ..............nie chce mi się już jakoś specjalnie
jejuHej dziewczyny,
U mnie dziś pozytywna wieść odebrałam Madzi wyniki i wszytko jest ok:-) przy okazji ją zważyłam i sukces waży 4390 czyli w tydzień przybrała 270g więc mój system 1 posiłku po cycku 90ml się sprawdza:-).
mój Adaś urodził się 4150

jaka Kruszynka musi być Twoja Madzia
ja zawsze żałowałam bo ani Kaja ani Adaś nie dali mi czasu nacieszyć się malusim noworodkowym dzieckiem
a ja tak uwielbiam takie kruszynki 'ledwo urodzone' ;-)
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Asiu myślami jestem ciągle z Tobą :-)
Cristalrose i co teraz z tym ciemiączkiem??
89gwiazdeczka89
Cristalrose az nie umiem uwierzyc ze juz sie zroslo, moj ma ciemieniuszke i boje sie dotykac ciemiaczka bo nadal takie mieciutkie
Ewa - fajny i duży samochód:-) Też by nam się taki przydał, bo nasza yariska malusia jestW zasadzie chyba jedyny jego minus to spory silnik, bo po ostatnich podwyżkach cen ropy pewnie to odczujecie, ale co zrobić
Sprawdźcie tylko czy pod maską są ślady rdzy, bo to tereny popowodziowe, a różnie to bywa z uczciwością sprzedawców - wiem z doświadczenia.
No, silnik spory, ale my niewiele używamy samochodu, a jeśli już to w trasy, więc nie będzie źle. A właściciel komisu jest kolegą naszego znajomego, który dziś rano tam był i auto oglądał. Niestety właściciel trochę burak i nie zgodził się zarezerwować auta do piątku. Powiedział, że jak ktoś przyjedzie wcześniej i się zdecyduje, to go sprzeda. No nic - miejmy nadzieję, że nikt taki się nie znajdzie.
A na rdzy się znamy, bo nasze auto jest przerdzewiałe prawie na wylot
Pucek dziś po długim leżeniu na brzuchu i długim spacerze - zasnął jak kamień. Więc - do roboty...
Joamar, Madzia rzeczywiście kruszyneczka:-) przy moim - 6400 żywej wagi
Cristalrose skoro i Ty czekasz, to trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli;-)
Jeju, pamiętam jakie rozterki przeżywałam na początku miesiąca
oj, mąż poczeka sobie hehe;-);-)
aha, coś mi się kołacze, że ciemiączko zrasta się do roku chyba? to u Twojego synka w takim razie rzeczywiście wyjątkowe tempo

Ewa a ten samochód nie jest właśnie akurat dla większej rodzinki? bo to kombi?
My też rozglądamy się za kombi, ale mąż coś wspominał o bmw lub volvo. No i trzeba najpierw znaleźć odpowiedni kredyt, żeby i raty były do przyjęcia.

Cristalrose skoro i Ty czekasz, to trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli;-)
Jeju, pamiętam jakie rozterki przeżywałam na początku miesiąca

aha, coś mi się kołacze, że ciemiączko zrasta się do roku chyba? to u Twojego synka w takim razie rzeczywiście wyjątkowe tempo

My też rozglądamy się za kombi, ale mąż coś wspominał o bmw lub volvo. No i trzeba najpierw znaleźć odpowiedni kredyt, żeby i raty były do przyjęcia.
Kombi, ale 5-osobowe
My bierzemy pożyczkę z firmy Męża. Jest opcja wzięcia do 15 tysięcy nieoprocentowanej pożyczki, którą spłaca się jak się chce. Jak ma się w danym miesiącu 100 zł, to się tyle oddaje, jak się ma 1000 zł - to tyle. Fajna rzecz
cristalrose
No nie wiem. Ogólnie słyszałam, że to niebezpieczne jak tak szybko zarasta, m. in. może powstać za duże ciśnienie śródczaszkowe, ale nie wiem czym jest spowodowane. Może to oznacza jakieś zaburzenia metaboliczne kości

Od "naszej" pediatry nic nie wyciągnę, bo ona zbyt rozmowna nie jest

Ostatnia edycja:
reklama
co do aut to ja jestem zwolenniczką vanów-mozna przewieżć 7 osob, albo dużo bagażu, moj wozek to tylko rączkę składam i wchodzi cały
ewa fajne i czysto to autko i przebieg b.mały jak na 10 letniego diesla
joamar super ze Madzia rośnie w kg
i powtórzę co pisała gabriella-ale Madzia to drobiażdzek..:-) moje obie córy to sie prawie takie urodziły jak ona teraz po 3 miesiącach
cristalrose daj znać co powiedział na to inny lekarz.
asjaa polecam isc do Open Finance tam ci znajdą bank gdzie oprocentowanie jest najlepsze i raty dobre dla Ciebie a Ty oszczędzasz czas bo nie latasz po bankach, no i u nich często oprocentowanie jest lepsze niż sam bank oferuje
wiem bo sama sie o tym przekonałam ostatnio
jejku a ja przezyłam traume dzisiaj 1 raz od 3 miesięcy Ala tak strasznie płakała. To był taki krzyk pisk darcie-nie wiem nawet jak to okreslić że nie wiedziałam co sie dzieję. Masaż brzuszka potęgował pisk, więc dałam jej rumianek i koper do picia, wsadziłam czopek w pupe (bo kupy dzisiaj nie było) i po chwili sie uspokoila brrr oby nigdy wiecej takich akcji...
a wiecie co mi sie ostatnio przytrafilo... poszlam do apteki i pytam babke o herbatke UKOJENIE DLA BRZUSZKA.... a ona do mnie niestety nie mamy herbatki takiej firmy.....
Ja zgłupiałam i mówie że ona jest firmy HIPP a ta ze acha i poszła szukac... a potem poprosiłam o herbatke na laktację to mi przyniosła herbatke na kolki jelitowe...
stwierdziłam ze ona to chyba staneła na chwile bo aptekarka wyszła albo co bo nie wierze ze była po farmacji.. i poszłam-wolałam nic tam nie kupować...
oooo na kanale PL jest film o Stirlitzu... prod.radzieckiej hehhehe to moze być dobre....
ewa fajne i czysto to autko i przebieg b.mały jak na 10 letniego diesla
joamar super ze Madzia rośnie w kg
i powtórzę co pisała gabriella-ale Madzia to drobiażdzek..:-) moje obie córy to sie prawie takie urodziły jak ona teraz po 3 miesiącach
cristalrose daj znać co powiedział na to inny lekarz.
asjaa polecam isc do Open Finance tam ci znajdą bank gdzie oprocentowanie jest najlepsze i raty dobre dla Ciebie a Ty oszczędzasz czas bo nie latasz po bankach, no i u nich często oprocentowanie jest lepsze niż sam bank oferuje
jejku a ja przezyłam traume dzisiaj 1 raz od 3 miesięcy Ala tak strasznie płakała. To był taki krzyk pisk darcie-nie wiem nawet jak to okreslić że nie wiedziałam co sie dzieję. Masaż brzuszka potęgował pisk, więc dałam jej rumianek i koper do picia, wsadziłam czopek w pupe (bo kupy dzisiaj nie było) i po chwili sie uspokoila brrr oby nigdy wiecej takich akcji...
a wiecie co mi sie ostatnio przytrafilo... poszlam do apteki i pytam babke o herbatke UKOJENIE DLA BRZUSZKA.... a ona do mnie niestety nie mamy herbatki takiej firmy.....

stwierdziłam ze ona to chyba staneła na chwile bo aptekarka wyszła albo co bo nie wierze ze była po farmacji.. i poszłam-wolałam nic tam nie kupować...
oooo na kanale PL jest film o Stirlitzu... prod.radzieckiej hehhehe to moze być dobre....
Podziel się: