reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

vikiigus gdzie mogę znaleźć taki rogalik, na którym Twoja córcia sobie leży na brzuszku?
super sprawa, mój dzisiaj zaczął się interesować zabawkami i mam spokój :-D
więc od razu zamówiłam matę edukacyjną :-D

ja kupiłam w sklepie - to jest Matex - jest tez na allegro- tylko ja mam welurowe pokrycie- jest zdecydowanie milsze niż zwykłe:) - naprawdę warto:)

reklama
u mnie w biedronce znowu promocja chusteczek DADA - 4 paczki , a cena za 3 .
Jak dla mnie najlepsze, ponad dwa lata używałam u Dorianka.

u mnie w biedronce znowu promocja chusteczek DADA - 4 paczki , a cena za 3 .
Jak dla mnie najlepsze, ponad dwa lata używałam u Dorianka.

Ja Dada nie kupuję, bo mają dużo parabenów.
A jeśli chodzi o promocje to w tym tygodniu w E.Leclerc są sześciopaki chusteczek pampers za niecałe 26zł.

parabenów? hmmm
a takie fajniutkie są.. kurcze, a maz kupił cale 2 promocyjne paczki..

ach.. tych dziadowskich parabenów wszędzie pełno.

margoz wyslij linka do sprzedawcy jak mozesz... odnosnie chusteczek, mam 10 paczek babydreamow - dostalam w prezencie, wszystkie nadaja sie do kosza! Sa tak suche ze szkoda mi wycierac malej nimi :(

zastanawiam sie nad zakupem krzesełka chico polly magic. czy któraś z was moze je ma i mogłaby coś na jego temat napisać? w sensie czy warto wydać te 600 zł?

poszukalam o tych parabenach i cos takiego znalazlam :

5 różnych parabenów mają chusteczzki bella happy i cleanic dzidziuś,
4 parabeny - gaga z tesco i dada biedronkowe,
2 parabeny - bambino,
1 paraben - huggies pure, nivea,
bez parabenów są: babydream z rosmanna, tesco value i pampersy białe, zielone i pomaranczowe

hmm ,chyba będzie trzeba wrócić do babydreama tylko ze były lekko za suche
i musialam dolewać takie mleczko z babydeama - Milk & lotion , a to tez jest bez konserwantów i sie sprawdzało.

reklama
ligotka dziekuje za odpowiedź.. w takim razie chyba sie zastanowie jeszcze nad tym... widziałam jeszcze kilka innych, które mają funkcje leżaczka... moze wybiore cos z tamtych..

Do góry