No,to może opcja komis albo Allegro?Równie dobre,a cena nieporównanie mniejsza.Ja juz kiedys pisałam,że podoba mi sie drewniane,nawet Miniu mi wynalazł takie super i nawet bardzo tanio,ale juz brat mi daje po Kalince Krzesełko do karmieniaCosmo 2 RT Pink - SKLEP BABY-BABY.PL . No,średnio takie lubię,ale juz niech będzie...
reklama
margerrita
Fanka BB :)
natolin wage mamy 8,5 a wzrost. mhy ubranka na 9- 12 msc nosimy, fotelik mamy maxi cosi city i zdecydowanie jest za maly, bo siedzi w nimtaki przygrabiony, barki do przodu
na krzeselko tez nie chce wydawac majatku, ale chcialabym by dwojke dzieci dalo rade
na krzeselko tez nie chce wydawac majatku, ale chcialabym by dwojke dzieci dalo rade
ja chyba kupie toMedlein, w tym pierwszym sie juz nie miesci, wiec wyjscia nie mamy
a co do fotelika do karmienia, moriam, natolin to jakie sa wasze typy (moriam jak pamietam zdjecia, ale nie wiem jaki to model![]()
Krzesełko do karmienia! Max. wyposaż! MUMMY LOVE (1472328031) - Aukcje internetowe Allegro
o ile uda mi sie zdobyc info o wymiary, sprzedawca malo komunikatywny
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
dziewczyny ja z niespełna miesięcznego doświadczenia podpowiadam żeby wybierać takie, które ma wszystkie nóżki na kółkach ;-) przynajmniej u nas sie wspaniale sprawdza
mogę sobie młodą wszędzie przewieźć, przysunąć do siebie podczas karmienia itp..
zaraz spróbuje znaleźć nasze....
o chyba to nasze:
KRZESEŁKA DO KARMIENIA+TAPICERKA MATERIAŁ lub PCV (1507886580) - Aukcje internetowe Allegro
z tym że na jednym zdjęciu są nóżki z tyłu bez kółek a my mamy wszystkie z kółkami, a kolor jabłuszkowy

zaraz spróbuje znaleźć nasze....
o chyba to nasze:
KRZESEŁKA DO KARMIENIA+TAPICERKA MATERIAŁ lub PCV (1507886580) - Aukcje internetowe Allegro
z tym że na jednym zdjęciu są nóżki z tyłu bez kółek a my mamy wszystkie z kółkami, a kolor jabłuszkowy

Ostatnia edycja:
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
a ja dzisiaj trójki dady kupiłam i będziemy próbować!!! oby sie sprawdziły bo ekonomiczniej
sugar_and_spice
matka Króla
Hej, możecie polecic mi fajne łóżeczko turystyczne? Jak nazwa wskazuje potzrebuję je w celach turystycznych, na wyjazdy do rodziny, itp. Nie będzie często używane, ale zależy mi na tym, aby było bezpieczne. Czekam na Wasze opinie :-)
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Hej, możecie polecic mi fajne łóżeczko turystyczne? Jak nazwa wskazuje potzrebuję je w celach turystycznych, na wyjazdy do rodziny, itp. Nie będzie często używane, ale zależy mi na tym, aby było bezpieczne. Czekam na Wasze opinie :-)
Wypróbowane, sprawdzone jak najbardziej OK!
LOZECZKO TURYSTYCZNE - ANGIELSKI MODEL +2 GRATISY (1461007552) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: