reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Dotarłam i tu. Dziś po wizycie w urzędzie skarbowym wybrałam się do sklepu na zakupy. PEPCO - Wicej za mniej... codziennie! już parę rzeczy kupiłam i jestem zadowolona, po praniu nic się z nimi nie dzieje, fajne jakościowo, a to dzisiejsze moje zdobycze:
Zobacz załącznik 335622
Na tej jednej pisze 50% Mummy 50% Daddy a na drugie Daddy's my hero!(he's big and strong) a trzecia jest z krótkim rękawkiem zapłaciłam za nie 27zł. A prócz tego już w innym sklepie niekapek z TT You are viewing the following product: Explora Pierwszy Kubek Niekapek z uchwytami tylko moje dziecko zamiast zassać to zrobiło sobie gryzaka z ustnika ehhhh
hihi też ostatnio byłam w pepco i kupiłam te same bluzki Miłoszowi:-)

reklama
Frogg u nas nic nie smakuje, soczek ble, woda tez nie no jedynie rumianek daje rade hehe. A te ciuszki śliczne zapomniałam dodać :)

moja dostała ode mnie szczeniaczka uczniaczka na boze narodzenie
a teraz tata jej kupił mini szczeniaczka uczniaczka angielskiego i jakiegos misia z alfabeem tez po angielsku a do tego 3 ksiazeczki nteaktywne po angielksu

podoba jej się szczeniaczek?
FROGG - te uczniaczki są niby dla dzieci 6+ więc może dlatego Fifi jeszcze go "olał"? Zobaczymy jak Alicja na niego zareaguje :))

Patrys, lubi bardzo piosenki a z samego szczenika najukochane jest ucho, sie zastanawiam kiedy zostanie oderwane,
natolin
co do krzeselka to sie wacham pomiedzy tymi dwoma, co alicja i lolisza maja, tylko, ze z tego co zauwazylam, te same modele wystepuja pod kilkoma markami, tak wiec jeden zaklad w chinach je robi :)
KRZESEŁKO DO KARMIENIA CHUCHU WYPOSAŻENIE MAX (1479695509) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESEŁKO DO KARMIENIA SKŁADANE NIEMIECKI MODEL (1488812157) - Aukcje internetowe Allegro
tylko sie musze dowiedziec, czy podnozek jest regulowany w tym drugim, bo cena mi sie bardziej podoba a reszta ta sama

a pochwale sie kupilismy fotelik, bazowalam na super zestawieniu dobranocki i w efekcie wybralismy cybex palas :), choc troche zaluje, ze nie cybex palas fix z baza isofix, no ale nie mialam tyle kasy na koncie, wiec trudno
wybralismy tez spacerowke, ingesina swift, ale to na nastepny miesiac w planowanych zakupach

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a Wy już maluszki przewozicie w siedzących fotelikach?!
Bo nasz jeszcze stoi w piwnicy, rehabilitantka mówiła, ze to dopiero jak sam będzie siadał niby...
A co do szczeniaczków, my go nie mamy, ale za to jest interaktywna kierownica fishera, mały ją nawet lubi:)

Medlein, w tym pierwszym sie juz nie miesci, wiec wyjscia nie mamy
a co do fotelika do karmienia, moriam, natolin to jakie sa wasze typy (moriam jak pamietam zdjecia, ale nie wiem jaki to model :)

reklama
MARGERRITA to jaką on ma wagę i wzrost, że już się nie mieści? ;-) jakiś czas temu gadałyśmy o tym, że on najbezpieczniejszy ten fotelik, więc że warto jak najdłużej w nim jeździć, ale skoro się nie mieści ;-)
ja nie mam typów, dla mnie te krzesełka często tak samo wyglądają, a nie ukrywam, że nie chciałabym, żeby za dużo kosztowało...

Do góry