reklama
oki dziewczynki lece cos porobic czyli pojechac po dzieci a potem ugotowac pierogi - oczywiscie gotowce, bo na 17 do dentysty a wczesniej an 16 Maje na tańce:-)
U nas zawieja............. kurcze gdybym pranie zrobiła to w godzinke by to wyschło bo i słonweczko od rana swieci................ ale leń wygrał;-)
U nas zawieja............. kurcze gdybym pranie zrobiła to w godzinke by to wyschło bo i słonweczko od rana swieci................ ale leń wygrał;-)
donkat
Fanka BB :)
nooo, bo to przeciez recznie sie teraz pierze, nie?;-)
Monia, a TY sie nie chwalisz jak bylo na spotkaniu z kUlezankami
Ostatnia edycja:
AsiaKC
Just mama
Asia a w jakim stylu chcesz kuchnię? jakie kolory? my własnie jesteśmy na etapie wybierania kuchni ........
Asia jak na razie ja jestem nastawiona na taka chuchnie, proste jasne fronty, ciemne blaty, podloga mniej wiecej w kolorze blatow, gladka, sprzet niezabudowany, srebrny OFERTA
ja znow na odwrót ciemne fronty wenge gold a do tego jasniutki blat
Meble kuchenne, Szczecin, szafki, fronty, katalog mebli, kuchnie nowoczesne ekskluzywne tu mi się ta 4 podoba
No ja włąśnie zupełnie nie wiem jaką chcę tą kuchnię!

kuchnia bedzie połaczona z jadalnią, ściany w jadalni w drewnie, jasnym, w kuchni kafelki do górnych szafek, powyżej drewno. Sufity drewniane, belkowane...
Majandra dzieki wielka siostro:-)
Aneta czytam, że koncert udany;-)
W sobote jedzimy do Bydgoszczy sprawdzić te nózki u dzieci i może kupie sobie juz mniej nowoczesny żyrandol do sypialni![]()
No nie! A my za parę tyg zaczniemy te najmodniejsze montować właśnie

justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Z ta godzina to mi sie wydaje,ze jak sie nie jest zalogowanym to jest godzina do tylu,a jak zalogowanym to normalnie.
Asia z Monia myslimy nie o kafelkach na sianie miedzy szafkami,ale o takiej szklanej tafli. One sa albo przyklejane albo na sruby.
Asia z Monia myslimy nie o kafelkach na sianie miedzy szafkami,ale o takiej szklanej tafli. One sa albo przyklejane albo na sruby.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
tak tak teraz te szyby są bardzo modne są różne kolory ich. Ja zastanawiam się nad przezroczystą a za nią tapetę ale jeszcze nie wiem.......Z ta godzina to mi sie wydaje,ze jak sie nie jest zalogowanym to jest godzina do tylu,a jak zalogowanym to normalnie.
z tą godziną to u mnie jest tak jak Justyna pisze,,,,,,,,
Donuś na spotkaniu było fajnie posiedzieliśmy powsominaliśmy stare czasy teraz jak bedzie ciepło to mamy kiedys spotkac się razem z dziecmi
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś dostał antybiotyk. Ucho zawalone ropą. Dostał też skierowanie do laryngologa ze względu na przedłużający się katar, żeby mu uszy i zatoki zbadał.
Najgorzej, że mało je, jest osłabiony i w godzinę po podaniu lekarstwa zwymiotował. Mam nadzieję, że jednak trochę tego antybiotyku organizm wchłonął
Najgorzej, że mało je, jest osłabiony i w godzinę po podaniu lekarstwa zwymiotował. Mam nadzieję, że jednak trochę tego antybiotyku organizm wchłonął

reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Bidulek wycierpi sie:-(
Podziel się: