reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia to moja kuchnia by Ci spodobała;-) tylko ja dla rozjaśnienia zrobiłam jedną szufladę i jedną szuflade w jasnym kolorze;-) tylko nie popełnij mojego błądu i nie rób czasem ciemnej podłogi:no:

reklama
Majandra dzieki wielka siostro:-)

Aneta czytam, że koncert udany;-)

W sobote jedzimy do Bydgoszczy sprawdzić te nózki u dzieci i może kupie sobie juz mniej nowoczesny żyrandol do sypialni:-p

Donuś u mnie też;-) ale to od czasu kiedy przestawialiśmy zegarki tak jest:tak: poprostu na forum zapomnieli przestawić:baffled: tzn przy poście mam właściwą ale na głównej przy wątkach jest zła:dry::confused:

Kurcze nie wiem o co kaman:dry: jeszcze rano faktycznie było pokręcone z tą godziną a teraz patrze i u mnie już jednak jest wszystko ok:dry:

Ostatnia edycja:
Donuś u mnie też;-) ale to od czasu kiedy przestawialiśmy zegarki tak jest:tak: poprostu na forum zapomnieli przestawić:baffled: tzn przy poście mam właściwą ale na głównej przy wątkach jest zła:dry::confused:

Kurcze nie wiem o co kaman:dry: jeszcze rano faktycznie było pokręcone z tą godziną a teraz patrze i u mnie już jednak jest wszystko ok:dry:
niedługo znów trzeba będzie przestawic zegarki i znów pół roku będzie źle.

Ja dziś siedzę od rana przy kompie tylko donosze a to harbatke a to kafke...................... wrrrrrrrrrrrrrrrr dupy nie chce mi sie ruszyć

reklama
No to Ty masz lenia w domu a ja w pracy;-) też tak siedzę i tylko kawka itp zamiast wziąć się za coś do roboty:baffled: ale wczoraj też tak miałam w domu nic mi się nie chciało i większość dnia zwyczajnie gniłam przed tv:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry