reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam, tylko na chwilkę się zameldować - nie ma czasu na nic, straszne zamieszanie, burdel w chacie, a jutro chrzciny - nie wiem jak to będzie, dziecko dzisiaj śpi od 4-tej więc pewnie o 3-ej w nocy się obudzi - bomba normalnie. Jak goście wyjadą jutro to coś wiecej skrobnę no i poczytam co u Was

reklama
ja tez sie na krotko melduje. dzis jestem padnieta i wsciekla - oczywiscie na meza. od rana zapowiedzial, ze jest zajety i bedzie pracowal. przez to wykrecil sie od fogloraju z Ninka, od zakupow i robienia obiadu, a skonczylo sie tak, ze oczywiscie caly dzien gral i czytal te swoje glupoty ... tyle tylko ze mala wykapal. nie odzywam sie do niego i tyle ;)

sunnflower - trzymam kciuki za chrzciny ;)

Gosia - zycze, zeby to byla dobre decyzja :) i dzieki za info o POLOmarkecie. w poniedzialek ide, bo mi sie skonczyl proszek wlasnie

Padam. Dzyndzel dopiero zasnął, po 5 godzinach:szok:!!!! 5 godzin non stop na chodzie:szok::szok:! Mam nadzieje, że w związku z tym będzie teraz spał dłuuuugo:tak:.

Zaliczyliśmy dzisiaj jednak spacer, ładnie słonko wyszło popołudniu.

Jutro wyganiam M ze starszakiem do teściów. Będę miała dzień dla siebie i bobasa.

siemana z rana jak to mówią
asjaa wielkei dzieki nie mialam pojecia ze oni są od ponczoch i skarpet:D
GosiaB mam nadzieje ze podjęliście dobrą decyzje i bedzie sie Wam dobrze wiodło-jak cos zawsze mozecie wrócic-macie do kogo
sun &&& za chrzciny
gufi a to Cie mąż załatwil
Tunia fajnie ze sie udało zrobic zakupy -podeslij linka;)
cwietka tak to jest z lekarzami-oni mają jakąś tam medyczną wiedze a rodzic musi miec zdrowy rozsądek i tyle....

Hello dziewczynki :)
Klawiaturka hula,bo nowa :)
A dzień tak piękny ze za półtorej godzinki ruszam na spacerek bo w domu to nie da się wysiedzieć :)
Wczoraj byli u nas znajomi i posiedzieliśmy do 1 ale w sumie wyspać się wyspałam,a obudziłam się około 6.30 :) Mały zasnął po 20 a obudził się na pierwsze karmienie dopiero o 2,szkoda że akurat wczoraj kiedy poszłam spać po 1 :) heheh Ale może powolutku zacznie sypiać dłużej :)

hej :-D
moje dwa cudaki zaliczają drzemkę więc na chwilę wpadłam bo później nie będę miała czasu :-) jedziemy do teściów na obiad... a po południu mamy gości - wczoraj upiekłam karpatkę ale już jej niestety nie ma hehe a miało być na dzisiaj :-D no nic - ciacha jakieś kupię :-D

mam pytanie - kiedy zaczynałyście dawać kaszke?? bo mój maluch ma dopiero 3 miesiące, a ja już bym chciała chociaż na noc spróbować mu troszkę do mleka dosypać i nie wiem czy to nie za wcześnie... w razie czego właśnie butlę mleka odciągłam bo chciałabym spróbować z kaszką wieczorem ale jeszcze się obawiam. niby kaszki po 4 miesiącu dopiero, zwłaszcza że mały jest tylko na cycu...
Tunia ja to nawet na te ceny w sklepach nie patrze.. narazie jeszcze ciuszki mamy w zapasie. w smyku to tylko z promocji kupowalam bo inaczej się nie opłaca. jeden plus w wyjeździe do Irlandii - tańsze ciuszki do dziecka

Ostatnia edycja:
Hej.
No i nie pospał dłużej dzyndzel jak myślałam:no:. No nic, noc nie taka zła mimo wszystko. Uciekłam dziś od wizyty u teściów:-p. Jesteśmy sami z maluszkiem. M wziął starszaka. Chmury na niebie są co prawda ale myślę, że wyjdziemy na dłuuuugi spacerek we dwoje:-D:tak:.

Gosia z tymi ciuszkami to racja, ale będziesz miała dobrze:cool2:. Pamiętam jak brat siedział w Irlandii jakie ciuchy piękne nakupował dla Mateusza, a jak mi cenę powiedział to nie chciałam wierzyć:shocked2::no:.

Dzien doberek:-)
A ja jestem dzis zmuszona w domu siedziec bo zas zaczal sie silny wiatr.Tutaj co jakis czas wieje tzw "la bise", to taki silny wiatr nad jeziorem genewskim, ktory leb urywa i tak moze wiac ok 5 dni:wściekła/y:A ja to raczej domatorka nie jestem:no:
GosiaB mam nadzieje ze na obczyznie znajdziesz swoje miejsce;-)
Sun, kciukasy za chrzciny zacisniete:tak:
Milej niedzielki babolki;-)

Ja juz sie pogubilam, zniknelo "dzieki" z pasku a ja otrzymalam dziesiatki wiadomosci, tzn moich, za ktore mi podziekowano:confused:No i pod awatarem tez sie pusto zrobilo:sorry2:

reklama
Do góry