reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Poczytałam sobie dukanową wersję diety w ciąży - i..żadnej diety stosować nie będę..po prostu tak, jak pisze Polaa i Martolinka - zdrowe żywienie i bez przesady..zjadłam jakąs godzinę temu grejpfruta (pierwszy od ponad trzech miesięcy) i..normalnie mnie przegoniło:-(..
Polaa, też zaciążysz, trzymam kciuki za Was!!

reklama
maxwell dzieki ale na razie to jeszcze prob nie bylo:-( (nie ze w ogole hehe:)) ale te magiczne dni jakos szybko przelecialy nie wiadomo kiedy) ale wszystko przed nami:tak:
oby bylo jak z Kubusiem (za pierwszym razem) ale nigdy nic nie wiadomo...
a co najgorsze nie wiem jak bedzie w tym msc bo chyba sie wybiore do Polski.
Mialam leciec na komunie w maju do siostry ale raczej nie bede dala rade i chyba jej zrobie niespodzianke i polece teraz z prezentem:-) i ich odwiedze...
a jesli chodzi o Twoje podejscie, ze nie bedziesz zadnych diet stosowala to super;-)
nie ma jak byc w ciazy haha:) a ktory to tydzien? Wiesz kiedy termin??

anawawka super ;)
ja sie musze przyznac ze ostatnio cos mi waga "szalala" i bylo nawet dwa kg wiecej niz zawsze, moze przez @. A dzisiaj sie wazylam i wszystko sie unormowalo na szczescie (moze po wczorajszych P)

maxwell dzieki ale na razie to jeszcze prob nie bylo:-( (nie ze w ogole hehe:)) ale te magiczne dni jakos szybko przelecialy nie wiadomo kiedy) ale wszystko przed nami:tak:
oby bylo jak z Kubusiem (za pierwszym razem) ale nigdy nic nie wiadomo...
a co najgorsze nie wiem jak bedzie w tym msc bo chyba sie wybiore do Polski.
Mialam leciec na komunie w maju do siostry ale raczej nie bede dala rade i chyba jej zrobie niespodzianke i polece teraz z prezentem:-) i ich odwiedze...
a jesli chodzi o Twoje podejscie, ze nie bedziesz zadnych diet stosowala to super;-)
nie ma jak byc w ciazy haha:) a ktory to tydzien? Wiesz kiedy termin??
Tydzień 5, a termin - wg @ na 26-27 listopada..Najlepiej, bo Marysia jest 26 listopad:):):)

hehe to fajnie, równiutko 2 latka :D jak u mnie

a moja waga delikatny spadek odnotowała i uwaga! weszłam w stare jeansy!! ponad 4 lata w nich nie chodziłam a dziś oto niespodzianka - roozmiar 31 i wygodnie tylko mała oponka jesczez wokół, ze 2 kilo i będzie ladnie a tymczasem luxniejsze bluzki bedę zakladać (bo większych juz na pewno nie zalożę hehe)

tylko, tylko niestety pokusilam się o pół tosta, dzicku podjadlam :/ no trudno, ale 2,5 tygodnia bez grzeszków wytrzymalam az mi po weekendzie było przykro, ze wszystkie pogrzeszyły a ja taka grzeczna bylam :d

maxwell lepszego terminu nie moglas sobie wymarzyc:-)
jeszcze jakby sie udalo tego 26tego to juz w ogole super;-)

kilolek gratulacje ;) nie ma jak zmiescic sie w stare spodnie ;)
za chwile i te jeansy beda za duze:tak:
narobilas smaka na tosty...

Maxwell - fajnie, trzymam kciuki, by wszystko poszło ok.
Kikolek - popatrzyłam na suwaczek wow ... jak miło powitać stare ciuszki;-)
Polaa - mi waga skacze do kg, przed @ tylko czuję się napuchnięta a waga bz.

Po intensywnych ćwiczeniach fizycznych na placykach zabaw i stresach , dziś rankiem waga pokazała 50,8 kg, czyli po wzroście spadło mimo jedzenia wd zasad.;-)Jutro P po dzisiejszej uczcie ...

reklama
anawawka ja nie wiem do konca czy te "skoki" byly przez @ :)
tak przypuszczam tylko ale wszystko mozliwe, ze nie a sie nie obzeralam wtedy:-)

martolinka super Ci sie trzyma waga:)
kilolek schudlas tyle ile ja tylko Ty w 2 i pol msc, a ja w ponad 4 :tak:

Do góry