reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Ja mam nazieję,żę dzieć pokarze 31go co tam ma, ponieważ bardzo mało uniseksów znalazłam w ładnych kolorach. Nie uśmiecha mi się kupować ubranek w mdłych kolorach :no:
Malinowa śliczne ciuszki :-)

malinowa - fajne:-)

maggie78 - a wiec jezeli chodzi o wózek 4rider a dokładnie os pacerówke to fakt nie nalezy do największych ale tez nie jest mała. Jak zauwazyłam to w wiekszości nowe modele rózych marek nie mają jakoś dużych spacerówek jak może kiedyś. Kolezanka jest bardzo zadowolona

Malinowa piękne ciuszki:tak:

A ja Was znów proszę o radę. Chodzi o przewijak. JAki będzie dobry?
CAM NUVOLA WANIENKA PRZEWIJAK KOMODA 4 KOLORY (1519738354) - Aukcje internetowe Allegro
Czy to jest sensowne? Już wiem, że te z łóżeczek turystycznych w większości do niczego się nie nadają i myślałam o takim wolno stojącym, co o nim powiecie, a może macie jakieś sprawdzone?
karolaola super ten przewijak, jakbym miała miejsce to bym kupiła właśnie wolnostojący. Ja mam taki po prostu taki Przewijak, nadstawka CEBA 70/50 cm -różne kolory (1498732090) - Aukcje internetowe Allegro ale też mam łóżeczko drewniane, a nie wiem czy ten się nadaje na turystyczne. Jak masz miejsce to śmiało ;-)

Malinowa piękne ciuszki:tak:

A ja Was znów proszę o radę. Chodzi o przewijak. JAki będzie dobry?
CAM NUVOLA WANIENKA PRZEWIJAK KOMODA 4 KOLORY (1519738354) - Aukcje internetowe Allegro
Czy to jest sensowne? Już wiem, że te z łóżeczek turystycznych w większości do niczego się nie nadają i myślałam o takim wolno stojącym, co o nim powiecie, a może macie jakieś sprawdzone?
karolaola tez chciałam coś takiego kupic ale bardziej doświadczone mamy mi odradziły, że jest mało praktyczne,zwłaszcza wanienka,która jest b.mała. Ale i tak mi się podoba:)

reklama
maggie ja nawet uwagi nie zwróciłam na te wanienki, bo ich mogłoby tam nie być; chodzi strikte o stojący przewijak z miejscem na jakieś kosmetyki.
oli właśnie nie wiem czy takie przewijaki nadają się na turystyczne, z pewnością zapytam o to w sklepie. Ja sobie upatrzyłam takie łóżeczko szerokie na prawie 70 cm, żeby dłużej posłużyło maluchowi. Tylko nie wiem jak z materacem, ale to się będę później martwić;)

Żadna mama nie ma takiego przewijaka?;-)

Do góry