reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Misialina mi też ta druga się ogromnie podoba! Pierwsza też super ale taką obcisła to ja bym wolała zmierzyć, ona powinna idealnie leżeć a ta druga się dopasuje.

A wracajac do biustonoszy, przymierzam sie do zakupu. Przy Meli mialam takie fajne ale dostałam od koleżanki mamy z Niemiec i nie pamietam firmy (mama zmarła, wiec kontaktu z ta pani nie mam).
Ostatnio w sklepie-hurtowni z artykułami dla maluchów i nie tylko widziałam takie białe Campola, któraś z was o nich cos wie, prosze o rade.

Ostatnia edycja:
aneczka ten wózeczek który pokazałaś wygląda całkiem fajnie, choć mnie nie przekonuje fotelik który jest dołączony. Bałabym się przewozić w nim maleństwo, ale ja mam fioła na punkcie bezpieczeństwa w samochodzie. Ostatnio chyba Doris wklejała fajny link do podobnego wózeczka. U nas panuje fanklub x-landerów:) Ale on jest droższy niestety. Fajny jest też Tako Warrior lub Jumper X. To tyle, co ja mogę polecić i co widziałam na żywo. Warto pooglądać w sklepie to co zamierzasz kupić, bo wierz mi - wiele rzeczy zobaczysz dopiero na żywo. A ważne jest to jak wózeczek się prowadzi, jak się nim wjeżdża na krawężnik, jak bardzo jest ciężki itp.

Wprawdzie wózek został mi obiecany w prezencie, ale nie chciałabym osoby kupującej narażać na zbyt wielkie koszty, gdybym sama miała kupić, na pewno kupiłabym używany, ale masz rację, nie ma to jak dotknąć :) też słyszałam o x-landerach wiele dobrego no ale muszę wybadać w jakiej kwocie mam się zmieścić :)

ja tez dostaję wózek firmy ROAN, sporo dobrych rzeczy słyszałam na ich temat a wózio naprawdę solidny :) o taki będzie :) z wymienianą gondolką na spacerówkę

r,id,d140NTA7aF40NTA7dV5odHRwOi8vaS53cC5wbC9hL2kvemFrdXB5My9ycW0vODYyMi8xODVkM2FjMmJlNDVlZjkxOTA.jpg

Oooo wózki się pojawiły :) My w ostatnia sobotę robiliśmy rozeznanie w wózkach łózeczkach itp. Postawiliśmy an polską firmę Tako, model warrior. Znajoma ma i bardzo chwali. Zobaczymy...podobno jedyny minus to fakt, ze nie ma mozliwosci przełozenia rączki wózka-trzeba przepinać całą gondolkę. Ale cena chyba przystępna: ok 1400 zł za 3 w 1.

http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=351

Ostatnia edycja:
reklama
aneczka ten wózeczek który pokazałaś wygląda całkiem fajnie, choć mnie nie przekonuje fotelik który jest dołączony. Bałabym się przewozić w nim maleństwo, ale ja mam fioła na punkcie bezpieczeństwa w samochodzie.
czemu uważasz że ten fotelik mało bezpieczny??

a na te firmy roan też patrzyłam, wyglądają bardzo klasycznie i chyba to mi się w nich podoba

Do góry