reklama
Sunshine_Baby
Fanka BB :)
nati_k wcale nie mała! Co za bzdura! Moja niunia 2 tygodnie temu miała 2300, a lekarz mówi że ok. Że dzidek od 2500 kg to norma.
apropo wiekosci dziecka. Jak bylam w szpitalu to w 36tc mala wazyla 2900 a lekarz do mnie czy pale bo male dziecko. No bez przesady, wydaje mi sie ze nie jest taka mala
to jakis zakrecony!
moja mała wazy raptem 2,5 kg, a papierosa nigdy w ustach nie miałam
ale powiem wam, ze chyba tez nie do konca od rodziców to zalezy...
15 marca moja kolezanka urodziła w 38tc coreczke- 2800 i 50 cm (czyli malutka), a ona ma 1,85 a jej maz prawie 2 metry wzrostu- naprawde sa wysocy, zwlaszcza on...
myslałam wiec, ze Kinga bedzie wieksza
15 marca moja kolezanka urodziła w 38tc coreczke- 2800 i 50 cm (czyli malutka), a ona ma 1,85 a jej maz prawie 2 metry wzrostu- naprawde sa wysocy, zwlaszcza on...
myslałam wiec, ze Kinga bedzie wieksza
reklama
aknovi
Fanka BB :)
Wróciłam ze szkoły - sucha
tylko coś mnie w lędźwiach łamie i znowu te durne bóle podbrzusza...
Nati, a kto prowadzi Twoją ciążę? Ja jak byłam miesiąc temu, to mała miała 2800 i lekarz mówił, że pewnie tak 3400 będzie miała na koniec.
A co do imion, to my z mężem wybraliśmy jeszcze przy poprzedniej ciąży (aniołkowi niestety).. i tak już zostało. Na chłopca miało być Antoni (mojej mamie się nie podobało, ale to olałam), a dla dziewczynki Amelia.. i będzie Amelia... najpierw było trochę marudzenia teściowej i szwagierki, że takie pospolite i co druga tak będzie miała na imię.. ale przyjęły do wiadomości i do brzucha mówią Amelka
i niech już tak zostanie 
Nati, a kto prowadzi Twoją ciążę? Ja jak byłam miesiąc temu, to mała miała 2800 i lekarz mówił, że pewnie tak 3400 będzie miała na koniec.
A co do imion, to my z mężem wybraliśmy jeszcze przy poprzedniej ciąży (aniołkowi niestety).. i tak już zostało. Na chłopca miało być Antoni (mojej mamie się nie podobało, ale to olałam), a dla dziewczynki Amelia.. i będzie Amelia... najpierw było trochę marudzenia teściowej i szwagierki, że takie pospolite i co druga tak będzie miała na imię.. ale przyjęły do wiadomości i do brzucha mówią Amelka
Podziel się: