reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
anisad, a planujesz chrzest? moze razem z siostrzyczka?
..aenye
Mama grudniowa'06
pandora to ja bez make- upu, teraz juz wiecie, dlaczego do gina sie zawsze stroje...coby byc mitaginka a nie maciejem![]()
i wszystko jasne!!!!!!!!!!!!!! to dlatego taka sprzedajna!!!!!!!
Mitaginka nie skomentowałam, bo Ci zazdroszczę.... Mój godzinę temu wypadł przez balkon w krzaki i to takie, że muszę czekać do około 16 aż mąż z pracy wróci i go odnajdzie w tych chaszczach.
Cieszę się z dobrych wieści od Cucumber![]()
a jak ktos ubiegnie Twojego meza i wyciagnie ten telefon? co wtedy moja droga uczynisz? jak dasz nam znac, ze rodzisz?;-) szybko do mnie wtedy przyjedziesz po mój stary telefon?

lilou
Fanka BB :)
Mitaginko ja tu jestem cały czas :-)znaczy pospałam trochę i już wróciłam. Ech też zazdroszczę tym naszym donoszonym lub prawie donoszonym kwietniówką:-)
Ja szalałam dużo ostatnio, ciągle mnie nie było, ale teraz muszę przystopować trochę. P ciągle dzwoni czy wypoczywam, i że mam nic nie robić.Ojjj boi się chłopak że cała przeprowadzka na jego głowie zostanie....
muszę się ubrać w końcu i chatkę ogarnąć bo mam masakryczny nieład:-)
Ja szalałam dużo ostatnio, ciągle mnie nie było, ale teraz muszę przystopować trochę. P ciągle dzwoni czy wypoczywam, i że mam nic nie robić.Ojjj boi się chłopak że cała przeprowadzka na jego głowie zostanie....
muszę się ubrać w końcu i chatkę ogarnąć bo mam masakryczny nieład:-)
anisad
anisad, a planujesz chrzest? moze razem z siostrzyczka?
Tak wlaśnie myślałam, zeby dwa dzieciaki machnąć za jednym razem

pandora83
pandora to ja bez make- upu, teraz juz wiecie, dlaczego do gina sie zawsze stroje...coby byc mitaginka a nie maciejem![]()
aa no wiadomo charakteryzacja czyni cuda ale może jest na odwrót do tv Cię tak przerabiają??a Ty nas tylko tak kokietujesz

i wszystko jasne!!!!!!!!!!!!!! to dlatego taka sprzedajna!!!!!!!
ja się tylko zastanawiam jak ona się powstrzymuje żeby nie powiedzieć- "pani wie o czym ja mówię"

..aenye
Mama grudniowa'06

mitaginka, ale maciek ma duzego macka, tzn brzuchol.. co oni ci tam nakladaja?
reklama
anisad
pani wie, o czym ja mówie?
Ten tekst jest po prostu boski !!!!! Nic tego nie przebije

Podziel się: