reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Mitaginka nie skomentowałam, bo Ci zazdroszczę.... Mój godzinę temu wypadł przez balkon w krzaki i to takie, że muszę czekać do około 16 aż mąż z pracy wróci i go odnajdzie w tych chaszczach.

Cieszę się z dobrych wieści od Cucumber:)

a jak ktos ubiegnie Twojego meza i wyciagnie ten telefon? co wtedy moja droga uczynisz? jak dasz nam znac, ze rodzisz?;-) szybko do mnie wtedy przyjedziesz po mój stary telefon? :-D

Mitaginko ja tu jestem cały czas :-)znaczy pospałam trochę i już wróciłam. Ech też zazdroszczę tym naszym donoszonym lub prawie donoszonym kwietniówką:-)

Ja szalałam dużo ostatnio, ciągle mnie nie było, ale teraz muszę przystopować trochę. P ciągle dzwoni czy wypoczywam, i że mam nic nie robić.Ojjj boi się chłopak że cała przeprowadzka na jego głowie zostanie....

muszę się ubrać w końcu i chatkę ogarnąć bo mam masakryczny nieład:-)

pandora to ja bez make- upu, teraz juz wiecie, dlaczego do gina sie zawsze stroje...coby byc mitaginka a nie maciejem ;)

aa no wiadomo charakteryzacja czyni cuda ale może jest na odwrót do tv Cię tak przerabiają??a Ty nas tylko tak kokietujesz:-D

i wszystko jasne!!!!!!!!!!!!!! to dlatego taka sprzedajna!!!!!!!

ja się tylko zastanawiam jak ona się powstrzymuje żeby nie powiedzieć- "pani wie o czym ja mówię":-D

reklama
Do góry