reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

no ja się tez zastanawiam, czy to w końcu będzie boleć jak się nalezy czy nie, bo narazie d...pa, łaziłam po dworzu ale tak głupio snuć sie po ogrodzie tam i z powrotem, zapuszcze se muze i potańczę, ja naprawdę chciałabym urodzić jutro, ewentualnie w piatek.
A okres też mnie nie boli praktycznie...

mitaginka ja nie skomentowałam tego twojego telefonu dotykowego z orange, bo ja jestem też w orange i mam taki tel od prawie 2 lat :p :-D

no widzisz, czyli Twój tel to juz staroc, a moj nówka :)))) i dlatego nie skomentowałas, bo zazdroscisz :p

reklama
laski 30 minut mnie nie było i chyba ze 3 strony, zachowujecie sie jak baby w 9tym mcu ciazy ktore NIC NIE ROBIĄ TYLKO NA PORÓD CZEKAJĄ:-) nawet nie wiem co komu skomentować bo już nie pamiętam

aknovi współczuję bólu, ja też czuję jakby już mi noga stamtąd wystawała!!! hehe czy czuję się jak facet?:-D:-D

teraz jeszcze bardziej mnie Twój suwak wkurza, bo wiem, ze jest ZAFAŁSZOWANY:wściekła/y:
no i dogadzaj tu babie w ciąży!!@!!!
mitaginko, juz cie podkablowalam adminowi, ze nielegalnie pobierasz jakies zyski z bb! ha!
matko, musze za godzine wyjsc, tzn mam godzine na zrobienie sie. a wlosy prostuje 40min.. koszmar.. nie chce mi sie, ale bez prostowania to dopiero dramat ;-)
jakbym miała codziennie 40 minut włosy prostować to urodziłabym chyba w 7mym mcu!!!!!! matko dziołuszka jaką ty masz cierpliwosc!! mnie ostatnio fryzjer ochrzanił że włosy myję raz a nie dwa i odżywki nie nakładam, a ja nie mam czasu na takie bzdety. potem suszarka i that's it!!
btw wiecie ze podobno na roznych forach na bb jest jakas laska co to kase zgarnia za przepowiadanie terminu...podszywa sie ze niby ciezarna, styczniowki i lutowki to normalnie na wyprawkach dla niej musialy oszczedzac zeby ja wyplacic!!! myslicie ze chodzi o te nasza mitaginke?:cool2:

znalazłam sposób na niemoc: niemoc z przyjemnością:)
tzn. wkurzyłam się na swoje złe samopoczucie, wjechałam do kuchni jak odrzutowiec, gary do zmywary, blaty lśnią, kurze pościerane w salonie!! superancko, zostało odkurzyć i umyć podłogi ale ja nie mogę, no bo M ma dzisiaj nocke!
teraz wypiam caffe latte na tarasie, siedze przy laptku, bluzeczke mam z dekoltem po pępek co by się trochę opalić ale coś czuje ze od okularow slonecznych bede miala slady na twarzy hahah bos ie nie idzie oderwac od laptka.
mlody spi. M razem z nim. cisza, spokoj, sąsiad w oddali słucha lipnej muzy....zaraz coś muzycznego w tv zapodam i high life!! komu by sie chcialo rodzic na takiej pogodzie....

Mitaginka rozryzłaś mnie :D strasznie zazdroszcze, mój mi sie znudził, ale mam 2 tel, jeden w orange a drugi w plusie (żeby mieć do kochanka taniej :-D)
powiedz lepiej jaki to model masz zamówiony

Migatinka fajnie, że masz nowy telefon!! Ja będę też miała nowy w kwietniu (akurat umowa mi się kończy), ale jeszcze nie wiem jaki. :-)

Anisad z ta kamerą to mój M. cały czas mówi, że weźmie, ale chyba żartuje, bo wyleci szybko z porodówki.

Co do rodzynek też je wydłubuję jak Ducha, Madziarkas i Migatinka. Nie znoszę, blleee!

Lenka1983 zawsze marzyłam by jeździć motorem! Niestety ani prawka na motor, ani motoru, zostają mi tylko 4 kółka.

Dziewczyny w jakiej pozycji rodzi się w Waszych szpitalach? U mnie w Jeleniej Górze chyba na leżąco. Rodzi któraś z Was na siedząco, na klęczkach lub na czworaka? Słyszałam, że tak lepiej dla rodzącej i maluszka.

reklama
Laski widze, że wam odbija ;-) oby w takich wesołych nastrojach przyszło nam przeć...

A ja wywietrzona, dotleniona i lekko podsmażona na słoneczku biorę się za porządek w szafie z ciuchami moimi i mężuli bo zrobił nam sie miszmasz - mężulinie to nie przeszkadza ale jak ja mam coś znaleść to hopla dostaję!!!!

ps. robię dziś jeże krówkowe, już się zaopatrzyłam w dwie paki cukierków w biedronie, jeszcze tylko mamcia wyczaji ryż i po południu będę kulać mmmm

Do góry