reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

maltanka robię ten tort co gon1a wstawiła na kulinarnym, choć M kazała mi sobie odpuścić. Ale urodziny bez tortu..

Madzienka moja też jazdę autobusem uwielbia :tak:

Dobra idę uśpić Justysię, bo już marudzi. Natalia śpi, a ja się zabiorę za jakieś sprzątanie.

reklama
madzienka no tak coś wiem na temat krótkiej podróży autobusem.ps. idziemy jutro na spacer? albo na przejażdżkę autobusem:-D

chętnie....

[
Ja rowniez wybylam na meeeega spacer tylko w drodze powrotnej zadzwonil kurier i musialam przyspieszyc kroka i tak sie zmachalam ze hej...no i ja jestem jak sie umawialismy a po nim ani sladu:wściekła/y:
Musze jeszcze wyjsc do osiedlowego po koperek bo zupke ugotowalam;-)no ale najpierw ale niestety narazie jestem wstrzymana...

juz moge isc zlitowal sie:-)

a to niedobry kurier....

Moja na szczęście padła....obiad już naszykowany trzeba by jeszcze z jedno pranie nastawić:eek: i trochę ogarnąć bałagan ale tak mi się nie chce...:confused2:

wrócilysmy ze spaceru ależ gorąc.... wiosna wiosna wioooosna w pełni :)

Witam się :tak:
siedzę od dziś w domu z wirusówką:angry::no:do poniedziałku zwolnienie:szok:wczoraj dopadła mnie gorączka i nic poza tym, ale poszłam do lekarza a on stwierdził, że gardło czerwone i powiększone węzły i kazał siedzieć w domu:baffled:tak więc Karlita siłą rzeczy nie w tym i nie w przyszłym tygodniu raczej:sorry::-:)-(bo chciałabym być w pełni zdrowa:tak:szczepienie Natalki też musiałam odłożyć:eek:
najgorszą jednak informacją jest to, że dostałam Allertec:angry::angry:a przy nim nie wolno karmić:no:czeka nas więc od dziś przymusowe odcysiowanie:baffled::baffled::baffled:nie wyobrażam sobie nocy i już mam świeczki w oczach, bo lubiłam Kluseczka przy cysiu:tak: no ale jeśli nie wezmę tych leków i się zdrówko nie poprawi, to czeka mnie antybiotyk:baffled::baffled::baffled:

nie ma sprawy kochana :-) dla mnie mozemy zacząć i za miesiąc oby zacząć ;) jeszcze E się musi nastawić na zostawanie wieczorami z dzieciakami ;-) ZDRÓWECZKA duzo ZDRÓWECZKA

hmmm allertec ?? a moze go nie bierz ....
mnie wczoraj nad zalewem dopadły jakies pyłki oczy czerwone, piekące a katar jakby kran odkręcić .... wczesniej w takich sytuacjach brałam zyrtec ale przy karmieniu nie wolno więc nie biorę ;-)

Do centrum pojechałyśmy 26 i to była zbyt krotka podróż więc wracałyśmy 44:-D:-D(kto zna trasę 44 wie o co chodzi;-))...więc Karlita masz zagwarantowane że odwiedzimy Cię autobusem:tak::tak::tak:
oooooo super :-)
jutro nas nie ma w poniedziałek mamy ortopedę ale od wtorku zapraszamy ;-)

a my byliśmy w realu kupiłam pampersy

dużo jest tych pampersów w kartonach ?? potrzebuje 5 i 3 ;-)

obiad no właśnie co na obiad tz dla Gabi mam ;-)

hmmm może schaboszczaki ?? dawno nie robiłam ... ciekawe czy mam ananasy ;-)

A ja z tego siedzenia w domu wzięłam się za przesadzanie kwiatków doniczkowych, zbytnio tego nie lubię ale był już mus :baffled::baffled:
Faktycznie za oknem wiosna w pełni a Maja poszła do przedszkola w grubej kurtce, chyba jutro założę jej już wiosenną i najwyżej pod spód dam polarek :confused2::confused2:
Justyna jak ma sam katar to zlikwidujesz go mucofluidem tylko on na receptę - jest naprawdę skuteczny :tak::tak::tak:
Emilia to widzę że z ciebie poważna alergiczka jest :-:)-(
Misia to cię lekarz postawił pod ścianą z tym lekiem, ale jak jeszcze nie chcesz przestawać karmić to może nie bierz jeszcze i zobacz czy będzie ci się samopoczucie pogarszać :baffled::baffled:

oooooo super :-)
jutro nas nie ma w poniedziałek mamy ortopedę ale od wtorku zapraszamy ;-)

dużo jest tych pampersów w kartonach ?? potrzebuje 5 i 3 ;-)

obiad no właśnie co na obiad tz dla Gabi mam ;-)

hmmm może schaboszczaki ?? dawno nie robiłam ... ciekawe czy mam ananasy ;-)

ok wcześniej się umówimy;-)

To Norbert nosi juz 3???:szok::szok::szok::szok:

ananas fuj....:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry