reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

kochane ja na sekundke

rozmawiałam z Aluśką nie jest dobrze Martynce cały czas zalega wydzielina w płuckach i być może będzie miała nawrót choroby :-( Ala juz łapie doła strasznego :-( wszyscy którzy z nimi leżeli juz wyszli do domu a one biedne tam siedzą :-(
Martynka ma robione wszystkie zabiegi żeby wszystko się odrywało z płucek Ala ja oklepuje a tu nie ma efektów :-(

wiecie juz naprawdę nie wiem co jej mówić :-(

się cholerstwo uczepiło naszej pierwszej kruszynki BB ..... GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR no wściekłam się NOOOO

reklama
a my po zakupach, byliśmy w też "żółtej ciżemce" ale nic mi nie wpadło w oko do tego było sporo ludzi i nawet nie było jak przymierzyć buta:baffled: i pojechaliśmy w końcu do Bartka i kupiliśmy takie co już przymierzał :tak: fajne sandałki były, ale podobno mają być jeszcze nowe i pani nam radziła żeby się wstrzymać jeszcze:tak:

miałam jeszcze plan podskoczyć do Pepco, ale nie chciało mi się już, w sumie to głodna już byłam po tych zakupach:-D:-p

i zrobiłam spaghetti na kolacje:tak:

Hubert już śpi, ale po nieprzespanym dniu od razu przed 21 go wyłożyło

a ja czekam na "szpilki" podobno nowy sezon jest:tak:

sienio
a no nie, ale co się odwlecze... jak to mówią:-D;-)

sundey nie daj się,

emilka ja się czujesz?

madzienka a jednak poszłyście do przedszkola, co do jutra ok na smska ja jeszcze nie oglądałam żadnej pogody to nie wiem

anaconda jak tam byłaś na placu zabaw

edit: ojej trzymam mocno kciuki żeby Martynce szybko się poprawiło

Ostatnia edycja:
witam wieczornie
ale mam dziś dzień, kompletnie nic mi się nie chce, kupiłam dziś nasinka i ziemie ale jakoś weny mi zabrakło na sianie, jutro z Kolą to zrobimy:tak::tak:

Justyna
my mieliśmy dziś na basen przyjechać ale się nie wyrobiliśmy:no::no: fajnie jak tak mało dzieci:tak::tak:

madzienka udanego testowania hulajnogi:tak::tak::tak:

karlita smutne wiesci przynosisz:no::no::no: biedna Ala i Martynka, oby szybko się ta choroba ich odczepiła:tak::tak: tylaski dla nich:tak::tak:

anaconda ja tez zazdroszczę wyjazdu:tak::tak::tak:

Trzymam mocno kciukaski za Martynię i Ale...niech to cholerstwo da im w końcu spokój!!!!!!!!!

Maltanka pokaż buciki.....nowy sezon???a te co byly dotychczas to jeszcze stary sezon???

madzienka jutro zobaczysz jak pogoda pozwoli;-) a jak nie to wstawie fotki ale to jutro bo P dzisiaj okupuje komp duży;-)

a "szpilki" to tak co co do tej pory było to pierwszy sezon teraz od zeszłego czwartku miał się zacząć nowy

edit: buciki kupiliśmy takie: http://www.sklep.bartek.com.pl/pl/product/1586/t-4174495n.html

mi się bardziej podobały niebieskie ale nie było rozmiaru niestety

Ostatnia edycja:
mandziula a co miałaś siać??

maltanka było dobrze dopóki na dwór nie wyszłam. Ale pewnie kupe rzeczy teraz pyli, takie uroki bycia alergikiem :wściekła/y:

karlita ojej, takie malutkie a tak się na cierpi. Niesprawiedliwe :wściekła/y:

Justynka
to ja dziękuję, że tak powiem wkleiłam się :-D

Młode śpią, a mi się nic nie chce. Zbieram siły na jutrzejsze sprzątanie :-D. Torcik zrobiony tylko jutro go przybrać trzeba będzie. Jeszcze nie wiem jak. Ale coś wymyślę.

maltanka jutro się pochwalę :tak:, teraz schowany puchar w szafie i zresztą ciemno jest.

Ja oglądam na tvn jakiś film i czekam na M z kolacją :tak:

Witam wieczorowo
madzienka również dziękuję Wam za milutkie spotkanie:tak: A Jak Julcia zareagowała na niespodziankę?
maltanka super buciki:-) A jaki rozmiar ma Hubcio? My też na wiosnę mamy z Bartka, tylko inny model.
emilia współczuję tej alergii, a z tymi terminami to naprawdę przegięcie:baffled:
aluśka życzymy szybkiego powrotu do zdrówka Martynki:tak: A Tobie dużo sił...
sunday życzę Tobie dużo sił na to przesilenie wiosenne:tak:
sienio i byłaś w Olimpie? Fajnie że tak długo na placu siedziałyście...Kuba też chciał...
gon1a a gdzie chodzicie do pediatry?Strasznie długie kolejki....
misia2010 dużo zdrówka dla Ciebie i oby Natalka nic nie złapała....
U nas dzionek bardzo szybko zleciał, najpierw spacerek, zakupy w Lidl-u a potem spanie i przedszkole:-) Kuba w sumie niedawno poszedł spać ale może tym sposobem dłużej pośpi jutro... Miłej nocki:tak:

reklama
Witam :-):-)
A co to ja dzisiaj otwieram dzień :szok::szok::szok:
I pogoda nam się popsuła a ja zamierzałam cały weekend spędzić na podwórku u teściowej :crazy::crazy::crazy: mam nadzieję że jutro poprawi się pogoda :tak::tak:
Oczywiście wczoraj prawie do godz.19 siedziałyśmy na placu zabaw bo były inne dzieciaki i Maja wcale nie chciała do domu wracać :baffled::baffled:
Emilia to dzisiaj się widzimy :tak::tak:
Aluśka jejku ale mi przykro że Martynkę tyle ta choroba trzyma :-:)-( trzymajcie się dziewczyny i dużo zdrówka podsyłam :tak::tak:
Sunday no to od dzisiaj full wypas w pracy się szykuje ;-);-) cierpliwości i siły dla tych małych szaleńców ;-):-D:-D
Maltanka buciki super, uwielbiam takie które mają gumę na szubach :tak::tak: bo inaczej bucik szybko wygląda na zniszczony :baffled::baffled:
Mandziula gdybym ja musiała coś siać to na pewno do lata bym się z tym nie zebrała :-D:-D a teściowej to bezczelnie mówię że na tej działce gdzie ona ma warzywka i ziemniaki to ja bym tylko trawę posadziła bo ja w ziemi grzebać nie lubię :szok::szok::szok:
Madzienka i jak nowa hulajnoga Juli, wypróbowana? :-):-)

Do góry