reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Wy na pewno ogladacie One Born? Bo tam odcinek 50min trwa i zawsze 2rozne akcje pokazuja.

Kurde az mnie szlag trafia ze nie mam tego kompa bo bym sie wyplakala troche :-D

Budze eMka i nic ,spia razem z Mala.On mi strasznie duzo pomaga a pozniej pada.zaraz bedzie krzyk o papu i w koncu nie uda mi sie wkleic fotki przed ta 24( sic!)
Widzialam ze wczoraj ( chyba wczoraj) dyskutowalyscie o cc.ja nie wiem jak to sie stalo ale ja wstalam 2giego dnia ,3ciego troche jeszcze postekalam a pozniej juz smigalam,tyle czulam rane.Pozniej juz nie pamietalam w ogole ze ja mam.Teraz czasem cos zaswedzi ale bolem tego nazwac nie moge.Jak mnie moja bratowa zobaczyla w szpitalu dnia 4 tego to byla w szoku ze tak szybko doszlam do siebie bo ona lata temu gorzej to przechodzila.Dla mnie najtrudniejsze bylo tylko wstanie z lozka po raz 1wszy i kolejny dzien.Bylam wyczerpana ale nie z ciecia tylko z calego tego zatrucia ciazowego.Tak ze te ktore czeka cc pocieszam.ja w domu robie wszystko i czasem sie zapominam ze nie powinnam za duzo dzwigac jak przenosze mala w jej kojcu.Jest ok.czekam az sie wszystkie rozpakujecie to bedziemy narzekac na trudy 1wszych dni z dzieciatkiem itp.no i ten cholerny brak czasu ,tego nie przewidzialam.:-Dale oczywiscie i dzielic sie urokami macierzynstwa

Witam, my nadal w dwupaku lekko podłamane, liczyłam na to ze wrócę do domu z Maja a tu lipa! Jak wróciłam do domu to od razu się położyłam dopiero co się obudziłam, ale idę zaraz dalej spać. miałam całą noc i dzień pełen emocji i widoków że nie potrzebuje już oglądać Cudu narodzin.

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM BARDZO SERDECZNIE ZA SŁOWA OTUCHY I WSPARCIE JESTEŚCIE KOCHANE:-)
beata życzę powodzenia żeby się szybko i szczęśliwie zakończyło.

Wy na pewno ogladacie One Born? Bo tam odcinek 50min trwa i zawsze 2rozne akcje pokazuja.

Kurde az mnie szlag trafia ze nie mam tego kompa bo bym sie wyplakala troche :-D

ja to nawet nie wiem, w pierwszym odcinku była babka co rodziła z meżem i synem nastolatkiem, taka ok 40 i druga akcja młoda laska co miała cc i faktycznie ok 50min to trwa....

kurde no i drugi raz był "ostatni wypad do maca":-) niech się lepiej dziecie moje rodzi:-)ale też zmęczona padam,więc łóżeczko+ cud narodzin zapuszczę, skoro tak zachwalacie;-)
ayene obiektywnie patrząc, to obydwie przegiełyście odrobinę, moim skromnym zdaniem,ale racja po twojej stronie, jesteś w 9 miesiącu ciąży!:-D wyluzuj, mama chciała dzieciom atrakcje zapewnić, dobre chęci miała pewnie, nie nerwuj się, bo do porodu lepiej spokojnie podejść jak mniemam;-)

reklama
Do góry