reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
ja tez jestem własnie wkurzona na mojego M.
powód totalnie bez sensu, a jednak...wkurza mnie, ze on jest zmeczony i zasypia, podczas gdy ja musze czekac do tej 24:00
ja wiem, ze on pracuje, potem gotuje, wiem, ze wczesnie wstaje...ale jakos nie umiem dzisiaj tego zrozumiec
mysle poza tym o tym paciorkowcu, ja miałam zwykłe wymazy z szyjki, a jak czytam w necie, to to nie jest to samo...
nie bede czekac do wizyty 11.04 zeby spytac o to gina, bo nie wiem, kiedy urodze (a poza tym coraz bardziej mnie ten gin wkurza- albo ja jestem przewrazliwiona, albo on pewne rzeczy olewa), zaczełam wiec szukac w necie miejsca, gdzie mogłabym to zrobic...i nie wiem...a on zasypia majac to w d....

co do gina...w szpitalu na ketony w moczu (50) podawali mi przez 2 tyg furagin...
z ostatnich badan ketony w tej samej liczbie znów mi wyszły, a on to olał, mimo ze go to pytałam...

witam :-) nadrobilam czesc postow ale nie wszystko ehh...bylismy i znajomych na kafce objadlam sie slodkosci :-)
kupilam dzis herbatke z lisci i wlasnie popijam :-) za to nigdzie nie maja oleju rycynowego nosz...szukam w necie ale albo jest do celow zewnetrznych albo wlasnie "wyszedl" no wiecie co :szok:
zestresowalam sie ta infekcja bo oczywiscie zadnego wymazu mi nie zrobia...no chyba ze nasciemniam ze mnie piecze swedzi i nie wiem co jeszcze to moze :dry:

tak zaraz trzeba będzie się ewakuować do łazienki na kąpu kąpu a potem paluli... ale jakoś nie chce mi się jeszcze... ciągle się zastanawiam kiedy i jak się to zacznie wszystko :)

A ja was ciut nadrobilam ale i tak nie wiem co pisac...

To moze was pozdrowie! :-)

wilmek ale o wymaz musisz isc do gp chyba ze masz jeszcze wizyte w szpitalu. Nie sciemniaj ze swedzi czy piecze bo na to dadza ci krem lub tablety a wymazu i tak nie zrobia. Powiedz ze martwisz sie bo w ostatniej ciazy mialas podejzenie, albo ze sie tam boli poprostu i chcesz smear test.
Powodzonka!

A ja jestem taka szczesliwa dzis... Zmeczona, ale szczesliwa :-)
no i nadal nie chce rodzic, a moja mam wciaz do mnie dzwoni czy juz rodze... Co za.... Pip pip..... :-)

ide spac, oczy mi sie kleja....

reklama
Do góry