reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

Aenye przeciez wiesz ze ja mam wylaczone myslenie :-D nie oczekuj odemnie inteligencji zwlaszcza w tak slaby dzien jak dzis...
Baw sie dobrze!

reklama
Ooo to tak jak ja... I dopiero w czwartek P ma wolne i wizja tylu dni jak ten samej z Joshem mnie przytlacza....

Chyba pojde sie zdrzemnac...

Edit. Ooo u mnie juz 38tc. Pamietam jak w 1ciazy mi sie dluzylo bo bylam sama w chacie i chcialam szybko urodzic,
a teraz nie chce rodzic i robie wszystko by dotrwac do 14go a przez to mi czas jeszcze szybciej plynie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
morgaine mnie to wszystko jedno byle bym do 5 wytrzymala no i 10 odpada przez ten smolensk mi sie obrzydlo:zawstydzona/y:, jutro jeszcze na deser lodowy musze jechac wiec 7 moze byc jak najbardziej

Ktora poda mi nr tel zebym w razie czego mogla sie odezwac :-)

Ostatnia edycja:
u mnie na klatce wywiesili kartkę, że od niedzieli do piątku nie będzie ciepłej wody za co serdecznie przepraszają :szok: chyba na głowę upadli... :wściekła/y:

no mam nadzieję, że coś im się pochrzaniło, bo się chyba popłaczę no...
nic to, idę jakieś pranie wstawiać, nie ważne czy jest pogoda :-(

reklama
asiunia, lilou wiem co czujecie jak chłopy w pracy...mój teraz ma maraton do 12go. jak urodzę wcześniej to weźmie L4, ale jak nie, to sama cały czas:-(
najgorsze że oni się cieszą jak idą do pracy :confused:

Morgaine- ja tam mogę 7 , aby nie 5 bo juz z fryzjerka się umówiłam. Odrosty mam ogromne a i siwe włosy ostatnio znalazłam.
eee no nieee!!!! faktycznie. z siwymi i odrostami na porodówkę??!! NO WAY
ja to już mam i kolor i henne na brwiach i rzęsach - tylko jak za 2 tyg. dalej będę w dwupaku to robię jeszcze raz tę hennę;-) no przecież muszę być wyczesana jak ta lala :-D:-D:-D
tyle że i tak wszyscy na porodówce będą się skupiać na innej części ciała niż twarz:-D

Do góry