Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a starałam się o kruszka prawie
Ja miałam PCO, problemy z hormonami i ciąża też była niespodzianką
Pogodziłam się z bezpłodnością i wtedy pojawił się Krzysiulek:-)Witam
Ujawnia się prawdopodobnie grudniowa mama:-)
Na początku chciałam pozdrowić wszystkie dziewczyny
o ciąży dowiedziałam się 28 marca za dwa tygodnie mam wizyte u lekarza wiec będe wiedzieć więcej, już doczekać się nie moge!
Pozdrawiam
hejka
Dziewczyny tak się stresuje że w poniedziałek pójde zrobić trzecią bete dla pewności czy maleństwo rosnie bo wizyte mam dopiero 12 kwietniaa starałam się o kruszka prawie
cztery lata i dużo przeszłam aby osiągnać cel (choroba endometrioza trzy laparoskopie)
a o dziwo maleństwo pojawiło się jak sobie odpuściłam i zajełam się wyleczeniem innych przypadłości![]()
Dziś byłam na betce i jest 69.8. Kochana a ile miałaś ostatnio przyrostu bety? Bo ja sie obawiam czy u mnie też aby na pewno wszystko ok...hej Majeczka
jejciu dzisiaj dostałam plamień, strasznie się bojedzwoniłam do lekarza, kazał mi czekać i powiedział że w tak wczesnej ciąży wszystko się może zdażyć
![]()
Kochana a jakie są te plamienia-jasna,żywa krew-czy takie brudzenie?
A masz jakąś zaufaną aptekę? Jak tak to niech dadzą Ci luteinę,a recepte doniesiesz. Moja koleżanka z listopadówek też plamiła,ale dzieciatkowi nic się nie stało,podobno u nie których kobiet wystepuje taka "mikro" miesiaczka-dostała luteine i wszystko ustało. Nie martw się Kochana wierze,ze dzidzuś pieknie rośnie-mimo tego wszystkiego. Trzymam mocno kciuki za Was oboje.