reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Madziarko nawet w 5 tygodniu widać kropkę czyli zarodek, więc widać w tak wczesnym tygodniu, ale mocno kciuki trzymam &&&

Ja powróciłam od ginekologa :-)
Ktoś ciekaw co i jak?

reklama
No jasne Ael, opowiadaj :):D ale we mnie energia weszła :) same dobre nowiny po porannych "smętach" ;)
Madziarka, super !!! GRATULACJE !!! Piękne, grube II !!!

Asiołku już dawno miałam napisać,cudna jest ta dzidzia na Twoim avatarku. Pyszczek mi się cieszy za każdym razem:-)

Madziarka masz grubaśne te krechy, nie zdziwiłabym się jakby ciąża była starsza :-) leć na betę przed ginkiem :-)

Ael opowiadaj jak tam mała się czuje :-)

edit: ależ ja głupia myślałam,ze to Magda się pytała :-D

Pyscek :cytologię, fajnie jakby Ci usg zrobił spr co się tam dzieje :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Chodzi CI o ogólne badania czy specjalistyczne?
Jeżeli nie robiłaś cytologii to zrób i powiedz że staracie sie o dziecko.

Ael poemat nam szykujesz??? :-)

Paola a może i u CIebie cos się dzieje ;-) OBY!

Ostatnia edycja:
Do góry