reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ooo maaadziarka, moja Mama też jest pielęgniarką, ale Ona nie narzeka, bierze dodatkowe dyżury i zarabia więcej niż ja po doktoracie ;)
kiedy idziesz do gina? jestem ciekawa wieku Twojej ciąży. Przyznam, że pogrzebałam w Twoich postach i to że skarżyłaś się na "oszukane" testy owulacyjne i ta bezpolesna @ może układać się w całość ;)
pozdrawiam i życzę spokojnych 9 miesięcy

reklama
donia ja miałam na myśli że mi suwaczek źle pokazuje, nie używałam testów owu

U mnie płaca pielegniarce po szkole pensię podstwawową, a w nastepnym najbliższym szpitalu 1600 do ręki, odeszło by mi 400 na dojazdy, więc..... W wiekszych miastach płacą lepiej ale ja sobie nie wyobrazam mieszkać w duzym mieście, wogóle w mieście. Ale trzeba mi było pomysleć 5 lat temu

do ginia postaram sie umówić przed świetami jeszcze

przed chwila wyczytałam że bolesnośc piersi może wystąpić w 6tym tyg ciąży. Ja ma już od 2 tygodni bardzo silną. Nie wiem czy wierzyć temu co piszą na BB. AEL jak Ty mialaś?

A co sie dzieje z LILLY? uciekła do ciężarówek? Mam nadzieje że z jej ciąża wsio oki

a z objawów to jeszcze mi się częściej chce siusiu i robie mało, tak jakbym miała zapalenie pęcherza i napadowe uczucie głodu, wcześniej rzadko mi sie zdarzało czuc głód bo jadam regularnie posiłki i mam wraznie że moje piersi sa cieplejsze od reszty ciala

Jakie imiona Wam sie podobają?
bo my dla chłopca juz dawno wybraliśmy Szymon, a dla dziewczynki to nie mamy pojecia

Ostatnia edycja:
Faktycznie dawno się nie odzywała:) na bank cieszy się i udziela u ciężarówek :)
Madziarka, który to nie byłby tydz to i tak masz ogromne szczęście:) spokojnej ciąży zyczę :)

Madziarko mnie od 4 tygodni boli na zmianę mniej lub bardziej, głównie sutki. Teraz mam ten okres kiedy dotknąć się ich nie da bo tak bolą. Ale mało kiedy je czuje, raczej gdy się je dotyka to tak.
Z reszta każdy objaw jest zależny od kobiety. Inną mają tak a inne inaczej. Więc trzeba dobrze czytać objawy, że MOGĄ wystąpić a nie muszą. Trzeba się obserwować i swoje wnioski z wiedzą konfrontować.
Mnie z siusianiem od niedawna się zaczęło, że wysiusiuje hektolitry. Nie mam dużego apetytu nawet można rzec sporo zmniejszony, no i często jestem senna albo po prostu zmęczona.

Dagne No jeszcze nie wiadomo czy mam szczęście, nie musi to byc ciąża, a może byc coś nie tak, nie wiem czemu ale jakoś sceptycznie jestem nastawiona, boje się jeszcze cieszyc i w to uwierzyć, chyba sie ogarne dopiero jak mi ginio powie że jest OK, a może dopiero po porodzie. heh. Chyba w szoku jestem.

mykam kobitki, jutro zajrze do Was. Może juz niedługo będę miała więcej czasu zeby do Was zaglądać. PAPATKI i trzymam & za kiełkowanie fasolek :)

Ostatnia edycja:
maaadziarka gratki!!!
Ael super że wszystko ok. Ja wizytę mam dopiero 19 więc jeszcze trochę muszę poczekać żeby swoje szczęście zobaczyć

No macie zdjęcie usg. Dopiero po skadrowaniu i rozjaśnieniu, zobaczyłam że moja dzidzia pokazuję dupę krwiakowi XD XD XD
Taka smuga po prawej na wysokości napisu FL to właśnie dogorywający krwiak, którego dobijam! Haaa!

Zobacz załącznik 343284

A tutaj dużo większe zdjęcie do podejrzenia zdjęcie :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :) ja jestem jestem :) i często Was tutaj podczytuję :) ale po prostu zazwyczaj nie wiem co mam pisać, więc tak sobię tylko czytam.... z moją ciążą mam nadzieję, że wszystko jest ok, to się okaże za tydzień we wtorek, strasznie się denerwuję, bo jeszcze n ie widziałam serduszka, pierwszą wizytę miałam w 5-6 tyg i było widąc tylko pęcherzyk i małą kropeczkę, dlatego już sraczki dostaję od tego czekania na ten wtorek :p

MAAAAADZIARKA WIEEEELKIE GRATULACJE!!!! :):):):):) :-)
pewnie będziesz grudniową mamusią :) co do pierwszych objawów to ja bardzo bolesne cycole miałam już pare dni przed spodziewaną miesiączką, i tak mam do dzisiaj, z tym, że z różnym nasileniem, są dni, że bardziej a są że prawie w ogóle mnie nie bolą ( i wtedy oczywiście zaczynam już wariować :p ), no i też są bardziej gorące niż reszta ciała :p

reklama
Do góry