reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak dbamy o siebie w ciąży

brr...bikini woskiem...chyba za bardzo się bólu boję :) sama sobie jeszcze ok moge się potorturować ale wiem kiedy zrywami w ogóle, a tak z zaskoczenia to bym chyba się posikała ze strachu :))

ale musze za to wybrac się na podcięcie grzywki i na brewki :)

reklama
He he he, ja u kosmetyczki nie byłam nigdy :-p Ale wybrałabym się na masaż dla ciężarówek... Ze względu na plecy bardzij, niż jakość skóry, ale wybrałabym się... Forever, polecisz coś?
ja też nigdy nie byłam,ale wybieram się w maju na pedicure francuski,bo mam komunię ,jestem chrzestną ,a sama raczej nie dam rady się tam schylić:-D i masaż też by się przydał...
To ja sie dzisiaj rano troche soba zajelam - pedicure, Teraz musze jeszcze pazurki zrobic i brewki poskubac. Koszt niewielki, a jaka satysfakcja.
dajesz radę się schylić?

a dzis od rana saczy sie z nich siara :sorry2: W pierwszej ciazy w 9 mies sie zaczelo i to baaaardzo delikatnie a tu prosze, cykl przyspieszony :sorry2: Dziwne uczucie...ale juz wiem od czego mnie swedzialy ;-)[/COLOR][/FONT]
ja jak nacisnęłam to poleciało,ale sama jakos na szczęście nie leci
:tak:
ale ogolnie lubie chodzic na paszki i zastanawiam sie coraz mocniej nad bikini depilacja :tak: Ale to po porodzie ;-) [/COLOR][/FONT]
ja w życiu nie pójdę na depilację bikini.koleżanka chodzi i mi opisała jak rozkładają nogi przed kosmetyczką,jak u gina zupełnie:-D

mysliscie ze sie nie cykam tego bikini,.. jak cholira, jakbym sie nie cykala to dawno bym juz poszla hehe a tak co roku mowie to samo ze w nastepne wakacje ide :-p:-D
Paszki da sie wytrzymac jeszcze bo mniejsze partie i jakos tak to nie wstydliwe miejsce ;-) pierwszy raz po przerwie boli, ale systematyczne chodzenie juz nie ;-)

Ja to chyba się przełamię i pójdę do kosmetyczki, żeby do[prowadzić się do porządku po połogu. Strzelę sobie depilejszyn tu i ówdzie i zobaczę, co jeszcze oferują... i na co będzie mnie stać :-p

Ja miałam depilowane woskiem ręce i podziękuję za inne partie ciała...Koleżanki kosmetyczki mnie kiedyś dorwały i wydepilowały mnie...MASAKRA!!
Zdecydowanie wybieram kremy depilujące np Veet- bezboleśnie chociaż jest.A nogi i paszki golę maszynką.

Wy tu o depilacji a ja jestem przerażona swoim celluitem!!!!!
To co mi się porobiło to jakaś masakra!!! Plus jest taki, że już przecztałam na necie że cellulit w ciąży to jest na skutek zmian hormonalnch i zatrzymania wody w organizmie. Mam nadzieję, że zejdzie jak urodzę!!

Wy tu o depilacji a ja jestem przerażona swoim celluitem!!!!!
To co mi się porobiło to jakaś masakra!!! Plus jest taki, że już przecztałam na necie że cellulit w ciąży to jest na skutek zmian hormonalnch i zatrzymania wody w organizmie. Mam nadzieję, że zejdzie jak urodzę!!

Kochana o cellulicie nie wpominam nic bo nigdy jakoś z nim nie miałam problemów a teraz jest tragedia!!Pisałam już Wam gdzieś o tym,że ja to mam cellulit nawet nad kolanami:szok:

Oj, Doris, staram się o tym nie myśleć, bo fatalnie to wygląda... Staram się na bieżąco działać - podczas prysznica szoruję udziska i pupę, jakoś udało mi się odzwyczaić od bardzo ciepłej wody, no i masuję podczas balsamowania. Liczę, że pozbędę się tego paskudztwa po ciąży :/

reklama
Do góry