Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też nigdy nie byłam,ale wybieram się w maju na pedicure francuski,bo mam komunię ,jestem chrzestną ,a sama raczej nie dam rady się tam schylićHe he he, ja u kosmetyczki nie byłam nigdyAle wybrałabym się na masaż dla ciężarówek... Ze względu na plecy bardzij, niż jakość skóry, ale wybrałabym się... Forever, polecisz coś?
i masaż też by się przydał...dajesz radę się schylić?To ja sie dzisiaj rano troche soba zajelam - pedicure, Teraz musze jeszcze pazurki zrobic i brewki poskubac. Koszt niewielki, a jaka satysfakcja.
ja jak nacisnęłam to poleciało,ale sama jakos na szczęście nie lecia dzis od rana saczy sie z nich siaraW pierwszej ciazy w 9 mies sie zaczelo i to baaaardzo delikatnie a tu prosze, cykl przyspieszony
Dziwne uczucie...ale juz wiem od czego mnie swedzialy ;-)[/COLOR][/FONT]
Fajny avatarek![]()

ja w życiu nie pójdę na depilację bikini.koleżanka chodzi i mi opisała jak rozkładają nogi przed kosmetyczką,jak u gina zupełnieale ogolnie lubie chodzic na paszki i zastanawiam sie coraz mocniej nad bikini depilacjaAle to po porodzie ;-) [/COLOR][/FONT]

Wy tu o depilacji a ja jestem przerażona swoim celluitem!!!!!
To co mi się porobiło to jakaś masakra!!! Plus jest taki, że już przecztałam na necie że cellulit w ciąży to jest na skutek zmian hormonalnch i zatrzymania wody w organizmie. Mam nadzieję, że zejdzie jak urodzę!!

Kochana o cellulicie nie wpominam nic bo nigdy jakoś z nim nie miałam problemów a teraz jest tragedia!!Pisałam już Wam gdzieś o tym,że ja to mam cellulit nawet nad kolanami![]()