reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hera widze ze uogulniłaś nas wsyztskie :) Ja akurat mam prace, mieszkanie, samochod a tudia to inna bajka:) Napewno bede robic jeszcze jeden kierunek i gdybym z dzidzia miala czekac do skonczenia ostatnich studiow to moze po 40 przyszedlby czas.

reklama
Hera z tego co czytałam staracie się od niedawna więc głowa do góry! Macie czas na takie skrupulatne zabiegi. Ja przez pierwsze 6 miesięcy byłam totalnie wyluzowana. Dopiero później zaczęłam główkowac i badania...

Dzięki za wiarę ...ja swojej nie tracę! I Ty tez się zastosuj do swoich zaleceń ;-):-)

Za jakiś czas będziemy klejały tak jak dziewczyny zdjecia z usg :-)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za wsparcie...już mi lepiej :-)
She może uogólniłam...po prostu zdałam sobie sprawe z tego ze niepotrzebnie czekałam- bo może teraz już nie mogę miec dzidzi bo jestem za stara :zawstydzona/y: dlatego przerywam moją karierę zawodową i zabieram się za dzidzi- zeby sie nie zorientowac że mam 40-stkę na karku

haha z miłą chęcią !!!!!! :-D:-D

Razem ze mną Asioł i Pok ;)

Dzięki dziewczyny za wsparcie...już mi lepiej :-)
She może uogólniłam...po prostu zdałam sobie sprawe z tego ze niepotrzebnie czekałam- bo może teraz już nie mogę miec dzidzi bo jestem za stara :zawstydzona/y: dlatego przerywam moją karierę zawodową i zabieram się za dzidzi- zeby sie nie zorientowac że mam 40-stkę na karku

Baboo... Ty mnie lepiej nie denerwuj .... takim gadaniem stawiasz krzyzyk i na mnie!Za stara phi... Teraz za karę proszę wstać,splunąć przez lewe ramię , i podskoczyć!!! no co za nieznosna dziewucha no :-);-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hera uda ci się zobaczysz :* Uda nam sie wszytskim :) Ja już ponad rok starań i do tej pory nic :)) A wszytsko można pogodzić kariere zawodową studia itd :) Ja żeby dalej sie rozwijać w bankowości (chciałbym dostać stanowisko trenera albo audytu) musze miec studia pedagogiczne albo psychologiczne ;) A człowiek tyle lat juz sie mordował z prawem na uj :D

Iwasek...zrobione....moi współpracownicy tylko się na mnie dziwnie popatrzyli jak plułam :-) Trzymam ię za słowo- doczekamy się i my :-)
Magd.a- pamiętasz jak Ci przepowiedziałam jakies 2 tyg temu że zafasolkujesz pierwsza? mówiłaś coś ostatnio o pękniętej gumce czy mi sie przewidziało?? :cool2:

Hera uda ci się zobaczysz :* Uda nam sie wszytskim :) Ja już ponad rok starań i do tej pory nic :)) A wszytsko można pogodzić kariere zawodową studia itd :) Ja żeby dalej sie rozwijać w bankowości (chciałbym dostać stanowisko trenera albo audytu) musze miec studia pedagogiczne albo psychologiczne ;) A człowiek tyle lat juz sie mordował z prawem na uj :D
Ja całkiem inna branża- ale żeby zrobić uprawnienia musze iść na budowę...przecież nie będę tam z brzuchem latać ;-)

Nawet z dzidzią dasz radę :-)
Wiadomo,więcej pracy itd.ale jak się chce to wszystko da sie pogodzić.
Moja siostra jest tego najlepszym przykładem(słowo daję że podziwiam tego dzieciaka). Dwa szkraby ,praca i studia zaoczne. Zaszła w pierwszą ciąże jak była młodziutka bo 17 lat...oczywiście szkoła zawalona ale jak odchowała dziecko zawzięła sie,zrobiła mature ( w międzyczasie niunio sie pojawił) i teraz wróciła na studia.

She pewnie juz pisałaś ... Robiliście jakieś badania?

Iwasek...zrobione....moi współpracownicy tylko się na mnie dziwnie popatrzyli jak plułam :-) Trzymam ię za słowo- doczekamy się i my :-)
[

Że ja tego nie mogłam zobaczyc!!! hahahaha

A co do brzusia na budowie...musiałabyś mieć kask z duuuużym daszkiem ;-)

reklama
Cześć KOchane,

Ja dziś robie wszystko zeby nie pracować...już troche ochłonełam po komentarzach dziewczyn ze może być ze mną cos nie tak przez te moje długie cykle, plamienia przed @ itp ciesze sie ze sa tu osoby tak ogarnięte w temacie, ale narobiły mi stracha... spać w nocy nie mogłam po tych informacjach...No zobaczymy jak to bedzie...przynajmniej jak nam nie wyjdzie po tych kilku miesiacach to bede wiedziała z czym isć do gina. Wszystko to sobie przepisałam co dziewczyny tu mi powiedziały i na razie o tym zapominam mam nadzieję, że nie będe musiała do tego wracać...
Magda no ja nie wiem czy tam jakies niespodzianki z tej pęknietej gumik nie będzie:):):)
Fifka przykrto mi, ale dobrze ze są na to sposoby trzymam kciuki cały czas za Ciebie i mam bardzo dobre przeczucia mimo tych problemów (jestem pewna ze przejściowych):):)

Do góry