Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dlatego przerywam moją karierę zawodową i zabieram się za dzidzi- zeby sie nie zorientowac że mam 40-stkę na karku

Dzięki dziewczyny za wsparcie...już mi lepiej :-)
She może uogólniłam...po prostu zdałam sobie sprawe z tego ze niepotrzebnie czekałam- bo może teraz już nie mogę miec dzidzi bo jestem za staradlatego przerywam moją karierę zawodową i zabieram się za dzidzi- zeby sie nie zorientowac że mam 40-stkę na karku

Ja całkiem inna branża- ale żeby zrobić uprawnienia musze iść na budowę...przecież nie będę tam z brzuchem latać ;-)Hera uda ci się zobaczysz :* Uda nam sie wszytskimJa już ponad rok starań i do tej pory nic
) A wszytsko można pogodzić kariere zawodową studia itd
Ja żeby dalej sie rozwijać w bankowości (chciałbym dostać stanowisko trenera albo audytu) musze miec studia pedagogiczne albo psychologiczne
A człowiek tyle lat juz sie mordował z prawem na uj
![]()
Iwasek...zrobione....moi współpracownicy tylko się na mnie dziwnie popatrzyli jak plułam :-) Trzymam ię za słowo- doczekamy się i my :-)
[
z tym że baba na budowie to przekleństwo- baba w ciąży na budowie to podwójne przekleństwo- wszyscy by pluli jakby mnie widzieliŻe ja tego nie mogłam zobaczyc!!! hahahaha
A co do brzusia na budowie...musiałabyś mieć kask z duuuużym daszkiem ;-)