reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hera a jedna jest moja? bo nie wiem czy się nastawiać?
u mnie chyba się zaczynają dni płodne, bo jakoś mnie mosi erotycznie a tu mężulek daleko ;(
ale przyszły cykl, wakacje i będziemy działać ;)

dagne wszystko doszło?

witamy nowe staraczki susie

Pao, może to jakieś symptomy :) życzę Ci fasolki :) nowa energia i nadzieja by wstąpiła w wątek :)
Donia, doszło:) mam nadzieje, że bransoletka też dojdzie, wczoraj priorytetem wysłana :)

Susi ja też Cię gorąco witam :-)
Witam już wieczornie :szok: rany jak mi te dnie leca !! Może to i dobrze...

Paolajn a Ty kiedy ewentualnie spodziewasz sie @?

Pyscek, tak "bawię się" w takie coś :) ostatnio częściej, bo mam więcej czasu :)
Claudusia, nie wiem jak reszta, ale ja czekam na jutro i wiadomości od ciebie:) a jak patrzę na Twojego avatara to aż mi się łezka rozczulająca w oku kręci :)

reklama
Wstawiałam wcześniej :) nie pamiętam stron :)
Ale zaczynam tworzyć bloga i dodawać zdj, ale to jutro może pare zrobie bo najlepiej robić zdj w świetle dziennym :)

Do góry