Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Czasem mysle, ze za dlugo czekalam z decyzja o planowaniu ciazy. Zawsze bylo cos wazniejszego do zrobienia...
.
:-)
ale sie nie poddajemy
trzeba walczyc o te nasze marzenia:-) jak dobrze pamietam pok stara sie juz od dwoch lat:-( a niby mowia ze kobiety miedzy 18-26 rokiem zycia maja najbardziej plodny czas jakos po sobie tego nie widze
ten cykl tez mam stracony wiec zaczyna sie prawi 10 cykl staran. oby szybko sie udalo cos zmienic nasze kochane ciezarowki musza nas chyba znowu fliudkami poczestowac
Magda tak ty tez
a wogole nasze kochane mamuski napiszcie nam jak samo poczucie czy pojawily sie jakies nowe objawy?? u mnie @ nadchodzi a od trzech dni podkowa mnie jajnik prawy pozniej lewy ale delikatnie brzuch dziwnie cmi wychodza syfki
tylko mam nadzieje ze @ przyjdzie w terminie czyli 16 uffMam pytanko czy ktoras z Was stara sie juz tak dlugo jak ja(8 miesiecy)??? Dla mnie to cala wiecznosc
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i zycze dobrej nocki.
to i tak optymistycznie!a niby mowia ze kobiety miedzy 18-26 rokiem zycia maja najbardziej plodny czas jakos po sobie tego nie widze![]()
No Claudusia własnie jak tam nastrój? ja już zaciskam kciuki![]()
hahaha IWASEK ja z ogromną przyjemnością :-) Hera widzi 5 fasolek do sierpnia to może będzie tam po jednej naszej ;-) A ja lecę do Novum jednak dzisiaj ale kurcze będę przed 20 więc nie spotkam Twojego szczęścia, ale zostawię mu na recepcji ogromne kciuki ode mnie - powiedz żeby odebrał jak przyjdzie![]()

) usłyszało że normy se zmieniły i nie jest źle.
Zgłupiałam jak słowo daję. Moj Pan szczęśliwy bo widac bardzo go to męczyło,dostał jeszcze jakieś tabsy no i mamy działac. Jak do sierpnia nam nie wyjdzie robię drozność i zastanowimy się co dalej.Śliczna!!!! Dagne tak sobie myśle ze powinnas nam zrobić staraczkowe bransoletki :-) takie same dla kazdeja to jest moja dzisiejsza ślicznotkagdyby nie to, że ją zamówiła koleżanka, to sama bym w niej chodziła (jak to mówią szewc bez butów chodzi)
Zobacz załącznik 343928