• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2011

reklama
marzy mi sie swierzy kopereczek na mlodych ziemniaczkach, mmmmm
jutro pieczarkowa
a wez przestan!!!!przez Ciebie mi slina cieknie...do tego mloda kapustka....jeszcze z miesiac musimy poczekac...

dziewczyny w którym tygodniu/miesiącu pojawia się siara??? Bo mi z prawej piersi pociekło jak ehm ehm z mężem :-) mokre koło brodawki ale bluzka nie była, sam stanik.. myślicie że to to??

na pewno to!!!!Takie zoltawe i dosyc geste?mi lecialo tak od ok.16 tyg.ze starsza corcia...i tak juz do konca ciazy:confused2::confused2::confused2:
zaopatrz sie we wkladki laktacyjne,bo ja mialam tak ze w najmniej spodziewanym momencie mi lecialo duzo i mokre koszulki wyglkadaly niefajnie....dodam ze mialam potem straaaaasznie duzo mleka:baffled::baffled::baffled::baffled:

Ja nie potepiam mlodych matek ,sama nia bylam(i nadal jestem)Ja pisalam bardziej o sobie ,o moich odczuciach,pare dziewczyn zle zinterpretowalo moja wypowiedz.
To ja osobiscie zaluje ze paru rzeczy nie widzialam ,czy nie przezylam.Kazdy zyje wlasnym zyciem.Ja patrze z perspektywy 12 lat malzenstwa ze moglam zrobic pare rzeczy inaczej ,ale z druguíej strony moje dzieci sa najlepsza rzecza ktora mogla mnie spotkac.
Ja poprostu nie bede na glownym wyrazac kontrowersyjnych opini i juz.:tak:
Ja wyszlam za maz po trzech miesiacach znajomosci praktycznie,ale nie zaluje.Moj m. jest dla mnie hamulcem (bo jajestem z tych szalonych kojotow)I dal mi poczucie bezpieczenstwa a tego mi cale zycie brakowalo.

masz 100% racji Karola:tak::tak::tak::tak:ja mam takie same odczucia

to Ty jak moi tesciowie-3 miechy i slub,z tym ze oni wpadli;-);-);-)
a sa malzenstwem juz 37 lat i nadal szaleja za soba!!!!!!!

i znowu ja pierwsza wstałam ?:-)
dzień dobry :)

chyba nie;-)ja juz dawno na nogach:-D:-D:-D
ale wpis masz dzis pierwsza:-):-):-):tak::tak::tak:

ja zaraz zmieniam poscielke,moze jakies okienko wymyje...zobazcymy ile mi checi,sil i samozaparcia starczy:-D:-D:-D:-D

A ja zaplanowałam sobie na dzisiaj sprzątanie, później do pracy na 12. i 2 dni wolnegoooooo !!:-D
Co do dyskusji o młodych matkach i mężatkach... nie trzeba się zastanawiać czy wcześnie czy nie, czy za późno... trzeba się cieszyć tym co mamy.... bo inni nawet tego nie mają... nie mają miłości, wsparcia :)

jeju, tak gadacie o jedzeniu, a ja w ogóle apetytu nie mam... i waga mi stoi w miejscu 50-51... kg.
moje śniadanie dzisiaj na razie to jedno jabłuszko :)

hejka dziewczyny....aaale brzydko na dworze przez to nic się nie chce...sprzątać dzisiaj nie będę bllleeee.... wczoraj umierałam z bólu głowy.... dzisiaj jeszcze trochę boli ale już nie tak.... to chyba zatoki...albo to moje niskie ciśnienie 106/66 jakaś masakra....

aaa wczoraj pół wieczora szukałam wózka dla bliźniaków i znalazłam.....hihi nareszcie wybrałam coś.....

aa jak tam wasze samopoczucie??

Witam!
Buro aż sie za okno patrzeć nie chce :dry:

Rabbit - pokaż wózek! bo ja sie zastanawiam nad podwójnym, czy to ma w ogóle sens i sama nie wiem co wybrać.

Dziś sie wyspałam jak rzadko! Chłopcy spali całą noc u siebie, Dominika bez pobudki! Aż sama sie o 6 obudziłam bo jakoś za luźno i za spokojnie było :-D

hellooo

u mnie młoda kaszle jak stary gruźlik a jak kaszle to i od razu rzyga co by nie było nam za łatwo więc już od 6:00 wstawiam pranie ;-) sąsiedzi muszą na prawdę mnie kochać w szczególności jak nastawiam wirowanie na 1200 obrotów, pralka wydaje dźwięki jak wahadłowiec NASA :-D

Cieszę, się że pojawiła się wreszcie jakaś dyskusja, jak wymieniamy się takimi poglądami to lepiej się poznajemy i to mnie bardzo cieszy ;-)

Pogoda szpetna... chociaż żal mi d... nie ściska bo i tak nikaj z domu nie wyleze ;-)

rabbit miałam też sprzątać dzisiaj, ale się zbuntowałam... o nie, nie dzisiaj :-)
mam wolny poniedziałek przyszły więc się wezmę za mieszkanko, bo trzeba rewolucję w ubraniach zrobić, w połowie już nie chodzę.. a raczej nie pasują mi.

Cieszę, się że pojawiła się wreszcie jakaś dyskusja, jak wymieniamy się takimi poglądami to lepiej się poznajemy i to mnie bardzo cieszy ;-)
szkoda że mnie nie ma zazwyczaj jak się fajne dyskusje pojawiają, też lubię poznawać czyjeś opinie, zdanie :-)

jak zwykle zaraz się zbieram, nie chce się iść, ale trzeba:-(

hej :) ja bylam oddac krew , zrobilam te testy na wady :/ a teraz jem sniadanko , bo mnie zmulilo :))

dziewczyny zapraszam do siebie :) u nas lazur niebo i juz ponad 30stopni w sloncu :))

Pryzybela ty mi teraz zazdroscisz , ale uwierz mi , ze ja jeszcze plakac bede z tych upalow :)) i bez ciazy jest ciezko tutaj ...

hejka dziewczyny....aaale brzydko na dworze przez to nic się nie chce...sprzątać dzisiaj nie będę bllleeee.... wczoraj umierałam z bólu głowy.... dzisiaj jeszcze trochę boli ale już nie tak.... to chyba zatoki...albo to moje niskie ciśnienie 106/66 jakaś masakra....

aaa wczoraj pół wieczora szukałam wózka dla bliźniaków i znalazłam.....hihi nareszcie wybrałam coś.....

aa jak tam wasze samopoczucie??

chwial sie jaki wozek wybralas :))

Milka no wlasnie ja tez lubie dyskusje , mozna poznac troche lepiej siebie nawzajem :)

ide sprzatac , ale tak mi sie nie chce w ten gorac , ze szok :/
no , ale syf juz spory jest wiec wyjscia nie mam :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry