reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2011

kurde dziewczyny a mnie gardło boli i jestem pewna że to od tego wiatru :-(

Rabbit mnie też wczoraj głowa bolała, i tez z ciśnienia.. cieszę się że weekend to kręgosłup odpocznie.

Ja jeszcze o wózku nie myślę, jak będziemy już mieszkać w mieszkaniu to pomyslę.. nie chcę dużo wydawać na wózek, moja siostra kupiła swietny używany z allegro.

Agadaria ja jak wczoraj zrobiłam sałatę z oliwą i cytryną to wpierdzieliłam całą michę:tak: a wogóle to moja bazylia parapetowa rośnie pięknie i czekam na lepszą pogodę do rozsady.

reklama
też właśnie o tym myślałam ale pogadałam z laską która miała taki sam termin w tamtym roku i kupiła ten wózek...jest bardzo zasowolona...mówiła że po 5 miesiącach włożyła dzieciaki do śpiworka i do spacerówki ktora ma specjalne wkładki....wiadomo że dla bliźniaków nie kupisz idealnego wózka...zawsze będą plusy i minusyyy...dla mnie ważne było to żeby mieścił się w drzwiach...i do samochodu...żeby był lekki...i rozkładane spacerówki...i żeby dzieciaki miały wygodnie....noo i cena tu za komplet plus foteliki cena 2500.....a inne około 3500...więc wolę przemęczyć zimę i mieć suuper wózeczek.....tu masz fotkę z gondolkami i śpiworkami...nie takie małe....https://www.babyboom.pl/forum/mamus...-f329/nasze-podwojne-wozki-37897/index43.html
moz-screenshot-1.png
moz-screenshot.png

Rabbit! - Ładny :tak: Ten szaro pomarańczowy mi sie podoba! Mam jedno Ale - nie ma chyba opcji odwrócenia spacerówki przodem do rodzica, czyli gondolek też nie ułożysz odwrotnie. Ja lubię jednak widzieć maluszka - jakoś lepiej się wtedy czuję, gdy mam go na oku. Potem zaś początkujący spacerówkowicze lubią z reguły widzieć mamę.
Magda - bliźnięta z reguły są jednak drobniejsze wiec nie powinno być problemu ze zmieszczeniem się.

Cześć Wam dziewczynki:)
Boże jak u mnie wieje ledwo z auta wczoraj wysiadłam!!!Masakra jakaś :( Ale dziś to chociaż słonko świeci :) Dziś sobie pospałam do 11tej ale tylko dlatego że latałam siku 3 razy w ciągu nocy, ryczeć mi się chciało :(

X-LANDER X-TWIN 2010+GONDOLKI SOFT CARRIER WYS.24H (1534871575) - Aukcje internetowe Allegro to jest mój wybór jeszcze nie wiem jaki kolor...ale napewno ten..... po przeczytaniu mnóstwa opinii myślę że ten nie jest drogi aaa spełnia wszystkie moje kryteria :)

sliczny :) ogolnie to sa jedne z lepszych wozkow i maja bardzo dobre opinie :)

kurde dziewczyny a mnie gardło boli i jestem pewna że to od tego wiatru :-(

Rabbit mnie też wczoraj głowa bolała, i tez z ciśnienia.. cieszę się że weekend to kręgosłup odpocznie.

Ja jeszcze o wózku nie myślę, jak będziemy już mieszkać w mieszkaniu to pomyslę.. nie chcę dużo wydawać na wózek, moja siostra kupiła swietny używany z allegro.

Agadaria ja jak wczoraj zrobiłam sałatę z oliwą i cytryną to wpierdzieliłam całą michę:tak: a wogóle to moja bazylia parapetowa rośnie pięknie i czekam na lepszą pogodę do rozsady.

kurka a moje bazylie zawsze zdychaja :/ moze zdradzisz sekret jak je hodowac ?? :))

rabbit mnie go odradzano ze wzgledu na mala gondole i ponoc na termin porodu ktory mam sie nie nadaje, bo juz w styczniu dziecko musialoby jezdzic w spacerowce:-(

nie no chyba ktos ci glupot z deka nagadal , albo miala giga wielkie dziecko :))
moja siorka urodzila w listopadzie , miala termin jak my na pazdziernik
maly szybko rosnie i spory jest jak na swoj wiek , a jeszce wlazi do gondoli :) takze spokojnie , wiekszosc gondoli ma ten sam rozmiar
wygladaja raz na wieksze , raz na mniejsze , ale dlugosc jest prawie ta sama
a juz napewno na styczen to wystarczy spokojnie :)

Cześć Wam dziewczynki:)
Boże jak u mnie wieje ledwo z auta wczoraj wysiadłam!!!Masakra jakaś :( Ale dziś to chociaż słonko świeci :) Dziś sobie pospałam do 11tej ale tylko dlatego że latałam siku 3 razy w ciągu nocy, ryczeć mi się chciało :(

ja cala noc nie spalam :/
jak zasnelam to moj mnie obudzil tak sie wiercil i smarkal :/ i juz mialam do rana po spaniu
a jeszcze zamiast odespac poszlam oddac krew na badania

Asionek ja swoją podlewam codziennie.. i trzymam na nasłonecznionym parapecie.. koło maja rozsadzę.. poza tym sieję równo, żeby nie miały ciasno.. jak zobaczysz więcej niż dwa liście to czas rozsadzić do pojedyńczych doniczek, a potem jak rosnie to górne listki uszczypywać żeby się ładnie rozrastała :-)

właśnnie skończyłam lepić pierogi, mam kuuupę ruskich pierogów.. jak teściowa ostatnio zrobiła to aż musiałam kupić ser i na zapas zrobić :-D

:-)

Super z bazylią. Ja mam plan na ziołowe doniczki na parapecie nowej kuchni... ciekawe jak mi wyjdzie?
Na razie mam rzeżuszkę ;-)

reklama
Do góry