• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2011

reklama
kurka a moje bazylie zawsze zdychaja :/ moze zdradzisz sekret jak je hodowac ?? :))

ja sieje w podluznej doniczce,gesto i nie przesadzam....
ja mam bardzo cieple i sloneczne mieszkanko,wiec u mnie migusiem rosnie...
urywam te gorne listeczki(jak juz maja ok1-1,5 cm)a te wariaty odrastaja ze zdwojona sila...mam tez natke pietruszki,szczypiorek,rzezuche i salate maslowa na oknie...

jak mi sie bedzie chcialo to moze pstrykne fotki:)

od nastepnego tygodnia bede siac wszytskie warzywka zeby powschodzily i potem siup-poprzesadzamy je na dzialeczke:)

ja tez chce pierogi ;-)

mnie tesciowa zaraz kopytka przywiezie:cool2::cool2::cool2::cool2:
i ciasto drozdzowe:tak::tak::tak:

a u mnie w piekarniku dzis jablecznik z musem:):-):-)

Witam slonecznie dziewczynki,bo tu 30 stopni:-) Wiec szybciutko sie witam i lece porzadkowac balkon, coby sie nadawal do opalania. Tez mam nasionka, to sobie posadze ziolka w doniczkach zeby mi razniej bylo :tak:dobry pomysl rzucilyscie dziewczyny.. Ja tylko bardzo zaluje ze nie mam parapetow, wiec jedynie balkony mnie ratuja :-( Buziaki dla wszystkich pazdziernikowek :-)
Ps. dzis mija 12 tygodni :-):-):-) Jestem przeszczesliwa :-D:-D:-D

Asionek, zupka zapraszam na pierogi! Szkoda że wam pocztą wysłać nie mogę ;-)

a tu fotka mojej bazylki

Poodkurzałam i muszę poleżeć bo znów się kregosłup odzywa.. byłam u ortopedy jesienią i mówił że nic nie widzi, prosty mam kręgosłup. Więc ten ból ma inne podłoże, tyle że nie dowiem się bo rezonansu teraz nie zrobię, pozostaje masaż ehh

Załączniki

• Zdjęcie0684.jpg
    Zdjęcie0684.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 50
Aga no wiesz co tak kusic tym dorzdzowym :)) zjadlabym sobie i jak Rabbit popila mleczkiem :))

Witam slonecznie dziewczynki,bo tu 30 stopni:-) Wiec szybciutko sie witam i lece porzadkowac balkon, coby sie nadawal do opalania. Tez mam nasionka, to sobie posadze ziolka w doniczkach zeby mi razniej bylo :tak:dobry pomysl rzucilyscie dziewczyny.. Ja tylko bardzo zaluje ze nie mam parapetow, wiec jedynie balkony mnie ratuja :-( Buziaki dla wszystkich pazdziernikowek :-)
Ps. dzis mija 12 tygodni :-):-):-) Jestem przeszczesliwa :-D:-D:-D

u nas tez goraco :)
i tez nie mma parapetow :/ moge tylko na balkonie cos posadzic :))

Asionek, zupka zapraszam na pierogi! Szkoda że wam pocztą wysłać nie mogę ;-)

a tu fotka mojej bazylki

Poodkurzałam i muszę poleżeć bo znów się kregosłup odzywa.. byłam u ortopedy jesienią i mówił że nic nie widzi, prosty mam kręgosłup. Więc ten ból ma inne podłoże, tyle że nie dowiem się bo rezonansu teraz nie zrobię, pozostaje masaż ehh

wspolczuje bolu plecow :((
no i juz wiem czemu mi zdychala :))) ja myslalam , ze wy jak ja ciemnota kupujecie gotowa w dolniczkach hehe
i ze jak jej sie urwie listki to ona jakos bedzie odrastac :/ a tu du.....

ja mam na parapecie miete,ale ona jakos tak rosnie jakby chciala a niemogla :-D ale to sklepowa byla, kupiona taka do drinkow w styczniu, i tak sobie zostala i rosnie dalej :) niby duzo tych listkow,ale takie maciupkie wszystkie :-)

rabbit, bardzo ladny wozeczek :) i dokladnie,ja tez slyszalam,ze x-landerki maja male gondolki,ale przy blizniakach to chyba nie gra tak duzej roli, bo i tak beda mniejsze niz pojedyncze dzieci :)
ja dl aSzymona mialam roana, plusem sa duze kola,ze zadne sniegi czy inne nierownosci nie byly problemem...i mial duza gondolke,co tez bylo plusem,bo Szymon duzy chlop :-) ale cholernie ciezki, i nawet po zlozeniu zajmowal duzo miejsca...a jak moj wyjechal,to ja ten wozek musialam codziennie na drugie pietro wnosic :/ normalnie mialam go przeklete :-D
aøe chyba dla drugiej dzidzi go zostawie, gondolka na zime bedzie idealna, bo wejdzie duze dziecko ze spiworkiem :-D no kola na te nasze tutejsze sniegi tez ok :) a janwyzej spacerowke pozniej kupie na wiosne/lato jakas fajna lekka :-)

Te sadzonki ze sklepu się nie nadają.. bo są słabe i nawożone... ale! jeśli zaraz po przyniesieniu ze sklepu przesadzisz do większej doniczki i nowej ziemi oraz będziesz regularnie podlewać, to powinna się roślinka przyjąć :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry