Z
zupkaogorkowa
Gość
ja tez chce pierogi ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kurka a moje bazylie zawsze zdychaja :/ moze zdradzisz sekret jak je hodowac ??)
ja tez chce pierogi ;-)

dobry pomysl rzucilyscie dziewczyny.. Ja tylko bardzo zaluje ze nie mam parapetow, wiec jedynie balkony mnie ratuja :-( Buziaki dla wszystkich pazdziernikowek :-) 

Witam slonecznie dziewczynki,bo tu 30 stopni:-) Wiec szybciutko sie witam i lece porzadkowac balkon, coby sie nadawal do opalania. Tez mam nasionka, to sobie posadze ziolka w doniczkach zeby mi razniej bylodobry pomysl rzucilyscie dziewczyny.. Ja tylko bardzo zaluje ze nie mam parapetow, wiec jedynie balkony mnie ratuja :-( Buziaki dla wszystkich pazdziernikowek :-)
Ps. dzis mija 12 tygodni :-):-):-) Jestem przeszczesliwa![]()
Asionek, zupka zapraszam na pierogi! Szkoda że wam pocztą wysłać nie mogę ;-)
a tu fotka mojej bazylki
Poodkurzałam i muszę poleżeć bo znów się kregosłup odzywa.. byłam u ortopedy jesienią i mówił że nic nie widzi, prosty mam kręgosłup. Więc ten ból ma inne podłoże, tyle że nie dowiem się bo rezonansu teraz nie zrobię, pozostaje masaż ehh
ale to sklepowa byla, kupiona taka do drinkow w styczniu, i tak sobie zostala i rosnie dalej
no kola na te nasze tutejsze sniegi tez ok