ewelinak1
Fanka BB :)
Tak Asia - 100:% głosów, że dziewczynka miałam na forum "gender". Mam nadzieję, że tak już zostanie - ale jeszcze zakupów nie robię ( ach te sukieneczki, buciki...
) Czekam do 4 maja na opinię. Ale wiecie jak to jest - czasami przy porodzie jest niespodzianka - mój Brat był dziewczynką w/g usg ;-)
Tylko to było 20 lat temu - więc myślę, że sprzęt był kiedyś inny.
Dziękuję za gratulacje.
Kacha-wawa ja wiem, że nie da się przestać o tym myśleć. Najważniejsze, żebyś się nie zamartwiała. Ja odmówiłam badań z krwi - bo też wiedziałam, że to nic nie zmieni. Co ma być to będzie - wszystko w życiu ma jakiś sens - który jest nam trudno czasami zrozumieć... Myślę, że po latach człowiek analizując to co się działo - odnajduje odpowiedź. Trzymaj się ciepło i nie rozmyślaj nad tym. To jedyne wyjście. Tak mi się wydaje...
Tylko to było 20 lat temu - więc myślę, że sprzęt był kiedyś inny.
Dziękuję za gratulacje.
Kacha-wawa ja wiem, że nie da się przestać o tym myśleć. Najważniejsze, żebyś się nie zamartwiała. Ja odmówiłam badań z krwi - bo też wiedziałam, że to nic nie zmieni. Co ma być to będzie - wszystko w życiu ma jakiś sens - który jest nam trudno czasami zrozumieć... Myślę, że po latach człowiek analizując to co się działo - odnajduje odpowiedź. Trzymaj się ciepło i nie rozmyślaj nad tym. To jedyne wyjście. Tak mi się wydaje...
Ostatnia edycja: