reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

livastrid a mnie i Borysowi pasuje ze sloika :-) Czasem jeszcze cos od siebie wrzuce do sosu i smakuje jak ta lala :-D

Dobra laski, ja juz spadam. Wpadne moze jeszcze potem na chwile jak wroce z wojazy :-D Buzki :*

Ostatnia edycja:
reklama
nie no pewnie, mojemu chlopu tez nie przeszkadza,
ja musze bardziej uwazac, bo mnie pewne skladniki wywoluja alergie i potem sie drapie, i mi zle na brzuchu i w ogole:blink: zreszta z tego powodu na ogol nie kupuje przetworzonego jedzenia, bo np skusze sie na pizze a potem mam dramat.

no wlasnie jestem po, pozarlam za duzo i jak zwykle mi zle, Lelek, mowilam kiedys nigdy wiecej, klamalam:tak:, nastepnym razem bedzie mniej

az tak ciezko z nim Lelek:confused:

a moze - wiem, niewychowawcze, ale bajki mu wlacz:sorry2:

cos mi sie wydaje, ze wybiore sie do wesolego lekarza, moze po prostu znowu mi torbiel wyrosla, dlatego wszystko nie takie. Zreszta dzis zaczal mnie jajnik ciagnac i przestalo mi byc wesolo:-(chyba mnie szlag zaraz trafi

livastrid bajki, cuda wianki nie pomagaja, teraz juz spi ale mam cykora przed noca

to idz, idz przebadaj sie

Dzis zamowilam sobie 3 testy ciazowe za zlotowke z allegro, zobaczymy;-)

witam sie
dawno mnie tutaj nie bylo...
czasu brak mały jest tak fantastyczny i fascynujący:)

ogólnie zaczynam mysleć o 2 dziecku coraz poważniej. Tylko pytanie kiedy jest ten najlepszy moment. Im dłuzej o tym mysle, tym bardziej jestem przekonana, ze skrzywdzę swoje 2 dziecko brakiem miłosci, albo 1 brakiem poświęcania mu odpowiedniej ilości czasu...
A jak jest u Was??

Bylam w środe i ginka i się okaząło, ze wszystko idzie w dobrym kierunku na owu - zdziwiłam się bo o synka staralam sie 2 lata i to z lekami a tu samoistne
wink2.gif
oby tak pozostało...

witam nowe staraszki :)

ta Lelcia musze isc

nie umiem Ci pomoc, a moze spoko bedzie nocka skoro taki byl w dzien:tak:
tescic sie bedziesz:confused:

a czesc Pajkaa
pewnie troche Cie nie bylo, no bynajmniej od konca grudnia to na pewno;-) fajnie, ze lekarz powiedzial Ci, ze wszystko jest spoko

ja tam akurat nie przejmuje sie tym, ze skrzywdze obecne dziecko tym, ze bedzie kolejne. Zakladam, ze bedzie jej weselej z rodzenstwem w zblizonym wieku:tak: a czulam sie bardziej skrzywdzona tym, jak mi mama fundnela brata, gdy mialam 8 lat, wtedy to poczulam sie fatalnie, jak nim sie wszyscy zajmowali i jak musialam rozumiec, ze on jest malutki. Juz nie wspomnie o tym, ze jak bylam starsza to kto sie nim zajmowal.

widze, ze nasze dzieciaczki sa w podobnym wieku:tak:

Hahha, u mnie spagetti też tylko z sosem ze słoika;-) nie mam weny na gotowanie, więc korzystam z dobrodziejstw supermarketów:-D:-D

Kurczaki, Lelek, może noc będzie ok?? Oby :)) Igor teraz koło 18.00 nażarł się naleśniczków i już usypiając prykał jak szalony, ciekawe, czy nie będzie miał rewolucji brzuchowych w nocy??

Isana a Ty gdzie się podziewasz?? daawno CIę nie było!!! To samo Kaamaa!!! Laski, gdzie sie podziewacie??

Pajkaa- hej :) Już tu kiedyś rozmawiałyśmy o tym, co pytasz. I doszłyśmy do wniosku, ze obydwoje dziecki kocha sie tak samo i dla obydwójki znajdzie się czas i na wspólne zabawy i na zabawy sam na sam z dzieckiem, jednym czy drugim. Także głowa do góry, cyc do przodu :))

Livastrid- nawiedź tego wesołego lekarza, nawiedź... a nóż pomoże :)

Edit: Dziewczyny, czy Wy widzicie moje sygnaturki?? Bo ja ich nie widzę!!

Ostatnia edycja:
reklama
Pajka jesli mam obawy to tylko takie czy ciaza bedzie ok przebiegac i czy nie bede musiala lezec jak w poprzedniej, a byloby to niemozliwe
i tak jak livastrid, ciesze sie ze Milosz bedzie mial towarzystwo i to jest dla mnie wazne

wika dziewczyny pochowaly sie do szaf:-)

a spaghetti ja mam czasami ze sloika ale dodatkowo maz wlewa pomidory wiec ten sos ze sloika to tylko dodatek, bo ptzyprawy i tak ida w ruch

ta livastrid.. chlop leniwy, wczoraj moj sie prawie obrazil bo od czwartku posucha, bylam zla na niego i nic nie dostal a wczoraj kazalam mu isc spac i sie obrazil, no wiec chcialam go rozruszac i ugryzlam w tylek a on walnal mi z lokcia w łeb az mam siniaka:-D

Do góry