livastrid
2010 & 2012
no ja po wycieczce z mala
ladnie sie zrobilo az mi sie w ogole zachcialo robic cokolwiek
lazurowe, zarcie tureckie kocham i nie obrazilabym sie gdybym tak miala tureckiego kucharza w domu, ale tylko do stania przy garach
w ogole lubie kuchnie arabska, ale juz robic mi sie mniej chce

co do myszy zalezy o ktora pytasz, ale w sumie jedna i druga maja sie dobrze
a wesole miasteczka to omijam z daleka, bo jakos kiepsko sie w nich bawie, znaczy zawsze pawie puszczam imprezie na karuzelach
i w ogole mam lek wysokosci wiec mnie nie rajcuje taka impreza, pamietam jak za malolata w gdyni wszyscy znajomi do cricolandu lazili a ja obok z ogrodka piwnego ich podziwialam
Lelek, myslalam, ze juz malemu przeszlo
ladnie sie zrobilo az mi sie w ogole zachcialo robic cokolwiek

lazurowe, zarcie tureckie kocham i nie obrazilabym sie gdybym tak miala tureckiego kucharza w domu, ale tylko do stania przy garach
w ogole lubie kuchnie arabska, ale juz robic mi sie mniej chce

co do myszy zalezy o ktora pytasz, ale w sumie jedna i druga maja sie dobrze

a wesole miasteczka to omijam z daleka, bo jakos kiepsko sie w nich bawie, znaczy zawsze pawie puszczam imprezie na karuzelach
i w ogole mam lek wysokosci wiec mnie nie rajcuje taka impreza, pamietam jak za malolata w gdyni wszyscy znajomi do cricolandu lazili a ja obok z ogrodka piwnego ich podziwialamLelek, myslalam, ze juz malemu przeszlo

I dopiero teraz. Ale wystarczy mi to znow na jakies 2-3 lata na pewno :-) I wyobraz sobie, ze lek wysokosci to ja tez mam. Myslalam, ze mi serce gardlem wyskoczy jak ta maszyna ruszyla
Aaaa, i Borys wygral dla mnie rybke Nemo i wielblada (pluszowego
Jakoś mnie to nigdy nie rajcowało
Wrrrrr, nie wkurzaj z tym latem
bym sobie pozyczyla, no, ale zajety