reklama

Mamusie w 2012

dzieki agnieszka

wika, nic a nic nie pomoglo, w koncu z placzu usnal ale za chwile znow pobudka

i tak dziwie sie czemu jeszcze testa nie robilas

dana a Ty? tez zrob tesciora

reklama
Lelek, bo u mnie ostatnio nie ma regularnych @@@@ przez to, ze Igor ssie jeszcze na noc cyca.... Dwa miesiąc temu spóźnił mi się prawie 2 tyg i przez ten czas straciłam kupe kasy na testy. Teraz poczekam jeszcze chwilę.

czesc dziewczyny

lato mialam w weekend:-)

Lelek na Twoje pytanie odpowiem - tak, w piatek, mam do dzisiaj tyle ze taki mini, nawet sie nie spoznila. Moze jeszcze po karmieniu sie nie ustabilizowala prolaktyna. Moze bedzie tak, ze sobie poczekam na bejbe dluzej niz mi sie wydaje, nie bede zbijac sztucznie prolaktyny.

dana
ja Ci zycze fasoli:-) powiem, ze ja ostatnie poltora miecha mialam wzglednie silne objawy ciazy, pisac nie pisalam, ze mnie mdli i pawic chce, bo by tu dziewczyny mnie zmaltretowaly:-p przyszlo co mialo przyjsc a tempa spadla definitywnie, wiec u mnie juz luzacko. Dodam, ze do tej pory nie moge patrzec na ogorka zielonego:-p

no faktycznie, hiszpania coraz blizej, fajnie by bylo @ dostac przed odpoczynkiem, co Agnieszka

lazurowe, wlasnie lepiej teraz niz jakbys pojechala:tak: tak czyste konto bedzie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Lelek - właśnie zrobiłam i nic, jedna kreseczka. Ale ok, staram sie podchodzić do tego na spokojnie:-) Poczekam jeszcze tydzień, zrobię jeszcze raz:-) Zobaczymy co wtedy wyjdzie:-) Chcę być mamą w 2012, mam jeszcze trochę czasu. Później będę się martwić jak nic nie wyjdzie. Na razie staram się zachować spokój:-) Ale tak sobie po cichu myślałam jakby to fajnie było pochwalić się mężowi dwoma kreseczkami akurat w siódmą miesięcznicę po ślubie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry