reklama

Mamusie w 2012

Wika - Wakacje we Włoszech,okolice Wenecji :cool2:
Ja już barszczyk zrobiłam,teraz indyk z mieszanką chińską się dusi. Jak skończy wychodzimy na trochę i coś czuję, że młody nie zje zupki,bo zapchał się czekoladą. Ciekawe czy jak będziemy wracać to odleci znów w samochodzie.Wcześnie wstał, drogadaleka,wiecwszystko możliwe.

reklama
Czesc,
a u nas dla odmiany fajna pogoda. Rano bylo troche zachmurzone, ale teraz znow sloneczko o dosc cieplo:-)
Lazurowe, ale Ty przysmaki przyrzadzasz. Ja jeszcze dzis pozwole sobie na dyspense, ale od jutro rowniez dieta, bo zalamka:baffled:
Trina, gratuluje fajnego przyszlego urlopu:happy2: Co do buntu dwulatka, mam juz wszystko obcykane, wiec nie jest mi juz straszne:-D Mlodszy wlasnie od paru miesiecy daje popisy swojego buntu:-p
Wika, ale z Ciebie szybki Bill z tym sprzataniem:tak: Ja sie ostatnio zebrac nie moge, no i weny mi brakuje;-)
Dzisiaj mamy ochote pogrilowac i chyba sie uda, bo pogoda dopisala.

Witam sie rowniez i ja :-)
Wybaczcie, ze wczoraj tak nagle zniknelam, ale zostal mi bezczelnie zabrany laptop :dry:
trina Wlochy, Wenecja no prosze, prosze :-) I to juz calkiem niedlugo. Super :-)
wika ja poprosze talerz rosolku. Mam straszna ochote dzis na zupke :tak:
aga ja tez mam sie niby odchudzac, ale jakos mi nie po drodze :sorry2: Milego grillowania zycze ;-)

A ja od samego rana zwijam sie z bolu :-( Jestem caly czas w lozku, czasem tylko zmieniam wode na cieplejsza w termoforze i przykladam do brzusia dla rozkurczenia. Momentami pomaga. Do tego tabletki :-( Myslalam, ze dzis bol odpusci, a tu lipa... :no: Ale z drugiej strony dobrze, ze teraz tak mam, a nie na wakacjach.

Ostatnia edycja:
Helloł babole!

o ludzie ale pusto, ale z jednej strony to dobrze bo nie mam duzych zaległosci

Mnie dzis w nocy dziecko doprowadzilo mnie do bialej goraczki, a o poranku nie wspomne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wogole caly czas chodze wsciekla!!! na wszystko! glupiej @ nie ma!!! wkurza mnie to bo moglaby w koncu przylezc zebym zaczela staranka na nowo a tak doooopa!:wściekła/y:

no i wiecej energii na poczatek tygodnia nie mam

livastrid a Ty dostalas juz @?

Witajcie kochane:)

Ja czekam na @,oby przyszła jak najszybciej :-/
Potem zaczynamy ale nic na siłę i spokojnie,jak się uda to super a jak nie to będzie próbować tak długo aż w końcu fasola będzie.
Także jestem spokojna,bez stresu podchodzę a to dobry znak myślę...:)

Pozdrawiam was dziewczęta i życzę miłego dnia!

...a Ja jeszcze dobry tydzień i Hiszpania wita :happy2:

Hej!
Ja też własnie czekam na moją @. Powinna być w niedzielę. No i oczywiście jak zresztą pisałam juz na początku, tuż po niej zaczynamy się intensywnie starać:-)
A ja ostatnio mało aktywna byłam, bo coś się ze mną dziwnego działo. Miałam jakieś niezrozumiałe dla mnie samej objawy zmierzłości, poza tym w ogóle dziwnie się czułam. Straciłam apetyt prawie na wszystko i miałam takie jakieś dziwne uczucie w dole brzucha.Do tego jeszcze lekko ściągały mnie piersi w okolicach sutków. Niby jak na @, ale nie do końca. Nie mam doświadczenia w pierwszych objawach ciąży, bom jeszcze nie była, ale sobie wkręciłam, że może coś jest na rzeczy. Byłam więc wczoraj na spacerku do apteki, kupiłam dwa testy, zrobiłam i nic:-) Są więc dwie opcje: albo za bardzo chcę i mam urojenia, albo tez mój oragnizm robi sobie ze mnie jaja:-)

hej :))

Ja też czekam na @@@!!! Już prawie tydzień!! Chyba jutro skocze po teściora, ale to raczej mało prawdopodobne, ze jestem w ciąży.

Ja z samego rańca zaczęłam myć okna. W środku pomyte mam juz wsszystkie a na zewnątrz się jeszcze wstrzymam trochę, bo zapowiadają deszcze u nas .

Lelek, wścieklizna napewno na @@@!!! A czemu nockę miałaś straszną?? Miłosz nie spał??
Agnieszka, tylko tydzień do Hiszpanii!!!! Ale zleciało!!! Pamiętam jak bukowałaś bilety :)
Dana, jak się baardzo chce, to człowiek sobie wszystko wmówi!!!

Nic, mykam robić obiadek.

o rety, co gadam z kolezankami to one tez maja spoznione @, czyzby wybuch elektrowni tak podzialal?

tak Milosz nie dosc ze kaszle jak gruzlik to jeszcze zeby mu ida ale nigdy tak zle ich nie znosil jak teraz, 4 godziny placzu w nocy, z bolu bil sie po glowie i szarpal za wlosy
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif

Wika od środy będzie tydzień i urlop :)
po teściora uuuu kochana to leć i rób,kurcze ale miałabyś niespodziankę :-)

widzę dużo dziewczyn czeka na @ fiu fiu :-D

Lelek zdrówka dla synusia :tak:
danao84musisz na spokojnie,bez stresu kochana:)

reklama
o kurcze Lelek, a nic przeciwbólowego mu nie pomogło?? Biedaczek, tak się męczy:-( a Ty razem z Nim:-(

Agnieszka- no niespodzianka byłaby, że hohoho!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry