reklama

Mamusie w 2012

lazurowe gratulacje :-) rozumiem Cie, tez ostatnio sie cieszylam jak przyszla w koncu @ po 51 dniach :baffled:
Lelek biedny Miloszek :-( cholera ja tez fatalnie sie czuje :baffled:
livastrid szkoda, no ale mamuska 2012 to mamuska 2012 :-)
P.S ja doszlam do 40 stron :-p
zmykam zaraz do lozia bo mezus juz czeka z piwkiem i oglada film ;-)

reklama
livastrid tulam was oboje ;-) Nastepny cykl jest wasz :tak:

A ja tak swietuje przyjscie mojej @ :-D

DSC00922.jpg

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! Chyba jestem pierwsza w ten sobotni ranek po paskudnej wietrznej nocy:-)
A ja wczoraj miałam wyjatkowo paskudny dzień. Nic mi się nie chciało, wkurzona byłam na maksa, a nawet nie wiem na co:wściekła/y: W sumie to nawet nie wiem, czy mi do końca przeszło. Wstałam dzisiaj i też jakoś humor nie należy do najprzyjemniejszych:-( Może to tak jest przez tą pogodę, nie wiem. Nawet mój mąż stwierdził wczoraj, że jestem jakoś wyjątkowo zmierzła;-)
Co prawda zbliża się wielkimi krokami termin @, ale ja nigdy w taki sposób nie reaguję. :-) Tak więc nie wiem w ogóle o co mi może chodzić:-D Chyba po prostu mi odbija na stare lata:-)
Nadrobiłam co napisałyście, ale chocbym chciała nie dam rady poodpisywać. Za dużo tego:-) Więc piszę tylko, że też przeglądałam te zdjęcia. To się w głowie nie mieści jacy durni są niektórzy ludzie:-D Momentami śmiałam się jak głupia, chociaż niektóre nie były tyle śmieszne, co żenujące.
maron - ja też tak mam, wszystkie rocznice we wrześniu:-)

lazurowe - ale mi na smak zrobiłaś tymi truskawkami, muszę sobie w najbliższym czasie też kupić :-)

Cześć Baby.

U mnie wczoraj straszna wichura była, no i oczywiście rewelacje z prądem :dry:

Widzę że testowanie było i na razie fasolek niet, i bardzo dobrze! co tu będą się poniektóre przed szereg wystawiać :-D 2012 to zobowiązuje w końcu :-p

Lazurowe super że dostałaś @ fajnie że nie musiałaś długo czekać.

A co do truskawek to ja gardzę sklepowymi odkąd mam swoje z własnego przydomowego ogródka ;-)

Pogoda dalej doopa chociaż już wiatru praktycznie nie ma, to strasznie zimno i deszcz pada.

Gdzie ta ciepła i słoneczna wiosna jest?

Czesc kobitki :-)
Ja juz posprzatalam cale mieszkanko, pomylam podlogi, wykapalam Elvisa i teraz z kawka siedze przy lapku :tak: Brzusio mnie zaczelo bolec od rana, wiec wszystko w normie co do mojej @ ;-) Do jutra pewnie poboli :dry: Teraz zamierzam zaczac sprawdzac czy bedze normalnie u mnie owulka. Stawiam na mierzenie tempki ;-) Wczesniej tego nie robilam, ale teraz chce tylko ta owulke sprawdzic czy pojawi sie w odpowiednim czasie, tzn. 14-15 dc. :oo2:
kaamaa dokladnie 4 tygodnie od zabiegu czekalam na tego malpiszona. Dobrze, ze nie dluzej, uff... :happy: Co do pogody to u nas tez wieje, ale w sumie slonce swieci, wiec nie jest tak tragicznie ;-)
wika a Ty juz posprzatalas? Ja mimo bolu uwinelam sie z tym. Wzielam teraz tabletke, moze przejdzie :confused2:

reklama
Lazurowe, posprzątałam w końcu mam nie lada pomocnika:szok: Uwierz mi sprzątanie z takim małym gnomem to dopiero wyczyn:szok: Zostały mi jeszcze podłogi, ale to wieczorem.

Rano pojechaliśmy z Igorem do znaomych, którzy robią swojską kiełbaskę. Posiedzieliśmy trochę, a teraz jak smyk się obudzi to też wybywamy w rejs :-)

U mnie cały czas wieje i to baaardzo!!!!

Truskawek sklepowych też nie lubię. Mam własne tak jak Kaamaa z ogródka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry