Mama Stacha
&Franka&Janka
Dziewczęta, ale wy dużo skrobiecie, nie nadążam.
Ja też czekam na @, podejrzewam, że będzie w przyszłym tygodniu.
A jak wam płynie weekend?
Ja też czekam na @, podejrzewam, że będzie w przyszłym tygodniu.
A jak wam płynie weekend?
Co do malego gnoma w domu to Ci wierze, ze nie latwo jest cokolwiek z nim zrobic. Chyba, ze spi akurat :-) Przyjemnosci z wycieczki zycze ;-)
tylko ostatnio coś mi sie poprzestawiało i już 2 razy z rzedu @ przyszła po 26 dniach nie po 28. Nie wiem o co chodzi. Zakupiłam testy owu i robiłam w tym cyklu i owu była 15 dc więc już w ogóle nie wiemo co chodzi. Wkręcam sobie ostatnio, że mam zbyt krótką faze lutealną. Przed pierwszą ciążą miałam podwyższoną prolaktynę ale jak zaczęłam prochy brać w listopadzie, tak zaciążyłam w styczniu, wiec szybko poszło. Rok temu robiłam badania i prolaktyna była ok. Teraz zobaczymy jak będzie, ale coś czuję, że dla spokoju porobię badania hormonalne jak przez 1-2 mies nic nie będzie.

To ja sobie już nie wyobrażam jak będę funkcjonować z buntującym się dwulatkiem i niemowlakiem
Następnym razem, o ile nie zapomnę
. No i pięknie mówi we właściwych momentach sam z siebie i po swojemu dziękuję
), ale jeszcze do nie dawna max 6.30 pobudka, a niejednokrotnie i o 5. No ale zasypiałpo 19 i wieczorki mieliśmy dla siebie. No cóż młodzież robi się coraz starsza. Co mi przypomina, że w środę mamy wyniki rekrutacji do przedszkola