reklama

Mamusie w 2012

reklama
hej Babolce!!!!!!!!!!!

Ale napisałyscie od mojego ostatniego posta!!!!!!!! Poczytałam i jedyne, co pamiętam, bo sie nie dało nie zauważyć :-D:-D to lazurowe gratki :) Nie znam osoby, któa tak by się cieszyła z "cioci z ameryki":-D

Lelek, kurczaki przylazła ta wredna @@@ :-( Jednak moja intuicja zawiodła, znowu:confused::confused:

Livastrid i u Ciebie też @@@ ????? :no::no:

Ale zresztą tto wątek mamusiek w 2012 roku, wiec proszę mi zaciążyć dopiero w tym miesiącu:-D:-D:-D

A ja tez czekam na @@@, ale coś jej sie nie spieszy:confused:

Witam nowe staraczki :))

heja wika
to masz upragniony wolny (?) weekend:-D

e ja akurat sie ciesze, ze przyszla, tak cos mi sie zanosilo, bo wczoraj maz takie joby dostal ode mnie jak nigdy, a dzis z rana jeszcze dostal dokladke, po poludniu tez:-D

heja wika
to masz upragniony wolny (?) weekend:-D

dobrze, ze dodałaś ten znak zapytania. teraz siadam nad metryczkami do prac klasowych (MOJE ULUBIONE PAPIERKI), a w weekend zaplanowałam mycie okien i pranie firan.... nie wiem czy zabierać sie za te okna, bo u nas pogoda w kratę raz leje za chwile słońce. Chyba sobie odpuszcze te okna, ehhhh

livastrid tulam z powodu @, bo wiem, ze Ty jej nie chcialas... Nie smutaj. Jestem z Toba ;-)
Lelek oby Miloszek przespal dobrze noc, a jutro oby bylo lepiej :tak: Z autem niezla historie mialas :-D A co do zeba to mnie dentysta opilowal do korzenia i po 5 dniach wstawil nowy. Do dzis sie trzyma. Ale 5 dni bez zeba bylam :wściekła/y:
wika Lelek jeszcze nie ma @. Poki co ma bole brzucha. Prawda Lelek? Dobrze doczytalam? A moze nie bedzie @? :-)

Kurczaka zrobie z platkami kukurydzianymi :-)

Dzieki dziewczyny za gratki :-) A brzusio mnie nawet nie boli. Moze niebawem zacznie...

Ostatnia edycja:
lazurowe, a bo Lelek to chyba napisała, że test negatywny, tak Lelek??

Lelek powinnam dostać we wtorek i na razie cisza!!! Ale wk...iona chodzę na maksa, czyli @@@ już blisko;-)

reklama
Cze krowki cielne:-D,
widze, ze testowanie na maxa:tak:
Wika, kto wie, co bedzie, moze maupa nie nadejdzie...
Lelek, jak test negatywny, to pisane Ci jest urodzenie w 2012, wiec trza sie cieszyc;-)

U nas sie pogoda skiepscila, wiatrzysko, malo lba nie urwie, zalamka. Wogole to chodze caly czas zaglucona i zakaszlona:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry