reklama

Mamusie w 2012

u mnie wlasnie tez sie w piatki nie jadlo miesa i w rodzinie meza tak samo, wiec my tez do tego przyzwyczajeni jestesmy, chociaz jak mi przyjdzie ochota na miesko w piatek to jem :-) ale dzis moze zrobie salatke z tunczykiem ;-)
martolinka to jutro swietujemy :-)

reklama
anastazja, jak zepsuje mam jeszcze 2 inne:-D, bez przesady, zwykle jestem tylko zla i nic nie psuje

martolinka, no to juz rok za Wami:tak:

ja nie patrze jaki dzien tygodnia, jem to na co mam ochote

witam wszystkie staraczki ,ja z racji tego że niedawno miałam zabieg bo ciąża była martwa :-( wiem jedno NIE ODPUSZCZE i gdy tylko dostane od lekarza zielone światło ruszam do roboty.

reklama
anulka witaj! Wiem co czujesz, bo ja tez to niecaly miesiac temu przechodzilam :-( Nam lekarz dal 3 miesiace i do dziela. Teraz ciegle na @ czekam. &&&&&&& zeby bylo jak sobie zyczysz ;-)

Co do obiadu kobitki to ja wlasnie zamowilam catering :-D Borysowi dalam dzis wolne w kuchni :-D Bedziemy jesc spaghetti i jakies cudenka z grilla plus zakaski. Full wypas obiadek :tak: Za pol godziny dotrze :-D Jutro moze ja cos zapodam przy garach. Musze tylko popatrzec na przepisy w necie. Moze znajde cos niezbyt trudnego :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry