reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a mi sie dzis jakies glupoty snily klotnie jakies i wogole to chyba odreagowania jakies a raz mi sie snilo ze urodzila coreczke i jezdzilam z nia w wozku gdzies po jakims polu hehe a potem snil mi sie syn i moj syn i lizal buty hehe to juz ogole byla zwala a mojemu snilo sie ze mial kolejnego syna i ciagle chcial juz z nim na rower chodzic a maly nie umial jeszcze siedziec

Asiolku a co sie dzieje ze tak nerwy cie szarpia bedzie dobrze kochana ja juz w sumie odliczam dni do @ bo to juz za 4 dni powinna byc ale wczoraj wieczorem duzo sluzu mi sie objawilo hehe bylam jakas taka hmm napalona co prawda moj mogl sobie pomazyc o czym kolwiek ale wczoraj bym go chyba zjadla zywcem

Ostatnia edycja:
reklama
Asiołku spokojnie...pomysl że tylko to CI zostało i będziesz miała pełen obraz;-) Szybko zleci ,zresztą będziesz znieczulona więc na szczęście obedzie sie bez bólu.

Mnie dopadło chyba jakies przygnębienie dlatego ostatnio pojawiałam się sporadycznie i czytałam bez udzielania bo strasznie nię lubię marudkać ;)

Ostatnia edycja:
kwiatuszku bedzie dobrze a moze to fasolinka sie przebija i powoli informuje o istnieniu?? tempka moze spadac ze wzgledu na infekcje przeziebienie stres alkohol leki i inne takie moze nie sugeruj sie tempka moze skok byl czym innym spowodowany niz @ robilas testa ale bedziesz robic??

dokadnie moze byc ze to przez stres wiec trzeba czekac do nastepnej srody wtedy bede testowac najwczesniej

a zapomnialam ze masz to hsg ale wstyd kochana bedzie dobrze przeciez jesli dzieki temu masz miec pewnosc ze mozesz spelnic wasze najwieksze marzenie to nie ma co sie tak denerwowac wiem ze latwo sie mowi ale napewno bedzie dobrze i szybko sie okaze ze bedzie fasolka i wtedy bedzie dumna z mamusi ze mama taka dzielna byla i tak o nia walczyla:-) ze najwieksze bole dla niej znosila

kwiatuszku 3 mam mocno &&&&& za tescik i II krechy zeby ta glupia @ nie przylazla i stresy cie nie zjadaly i zebys sie nie denerwowala juz niczym i nikim zebys byla szczesliwa

kochane a znacie jakies domowe sposoby aby przyspieszyc przyjscie @? w ciązy nie jestem ;( ale to czekanie na nowy cykl jest straszne.... ;(

Kochane jesteście kobietki - dziękuję Wam :-) Wiecie co ja to chyba sią właśnie boję tej narkozy, bo bólu wiem, że nie będę czuła. I boję się, że wynik okaże się ok i co dalej :-( Wtedy to już nie wiem co mi zostanie, mam już tego tak serdecznie dosyć.

reklama
Fiona wejdź w Panel kontrolny(na górnej listwie) Tam masz edytuj sygnaturę i miejsce do wklejenia linka.

Asiołku wiem co czujesz bo dokładnie to mnie przygniotło. Niby było kiepskie nasienie a jednak androlog powiedział ze nie jest źle...więc skoro nie jest źle to czemu nie jest dobrze?! No ale uszy do góry. Jak nie da się tak to zadziałamy inaczej:)
Będziemy miały nasze maluszki kochana zobaczysz ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry