reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No to gratuluje regularności ;* A powiedz mi co mówi twój lekarz? Czy wszystko jest ok? skoro staracie się nadal? bierzesz jakies wspomagacze???

reklama
biore tylko kwas foliowy olejek z wiesiolka i witaminy magnez. a tak to nic wiecej. co do lekarza mowi ze jest wszystko okey mialam badani hormonow tarczycy krwi moczu itp moj tez baladl nasienie w zeszlym roku w sierpniu jesli dobrze pamietam i kazal nam sie starac nie spinac itp luzno podchodzi do wszystkiego ale stwierdzilam ze jak teraz pojade do polski to slyszalam od swojej fryzjerki ze zna super ginia ktory sie zajmuj kobietami z trudnosciami w zajsciu w ciazy bierze 150zl na wizyte ale poswieca kobiecie w gabinecie 40 min i robi wszystko zeby pomoc kobiecie moja fryzjerka sie u niego leczyla i po 2 miesiacach chodzila z brzuszkiem i go strasznie poleca

no to może faktycznie warto było by do niego zawitac ;) zawsze można spróbowac. A powiedz mi... widzisz jakieś zmiany u Ciebie po braniu wiesiołka???? ja brałam... ale strasznie mnie obsypało pryszczami...a śluzu ani troszkę więcej. Tylko co mogę doradzic na sluz to syrop guajazyl ( wykrztuśny) napewno czytałas to na forach że poprawia jakośc sluzu. ja polecam.

ja po olejku z wiesiolka mam duzo wiecej sluzu brak pryszczy duzo mniej mie wysypuje przed @ mam oslabione napiecie przed mieisaczkowe jestem mniej nerwowa i ogolnie piersi mnie nie bola i krzyze i bol podczas @ podbrzusza jest mi obcy duzo slabszy niz bez niego.

Dziewczyny co wam powiem to wam powiem ze termin mojej @ minoł 9 kwietnia i jak narazie nic nie ma jak tak bedzie dalej to w piatek zrobie tescik....Troche watpie ze jest fasolka bo dzis do poludnia i wczoraj wieczorem pobolewalo mnie podbrzusze tak jak zawsze przed @.Moja siostra tez miała podobnie pobolewala ja podbrzusze a @ nie przyszla i okazało sie za kilka dni ze była zadasolkowana.Z tym ze ja nie mam zadnych objawow na zafasolkowanie nie bola mnie piersi i nic podobnego tylko sikam czesciej niz zwykle

kochana rób test :)

ja po olejku z wiesiolka mam duzo wiecej sluzu brak pryszczy duzo mniej mie wysypuje przed @ mam oslabione napiecie przed mieisaczkowe jestem mniej nerwowa i ogolnie piersi mnie nie bola i krzyze i bol podczas @ podbrzusza jest mi obcy duzo slabszy niz bez niego.

Jak widac nie na wszystkich działa wiesiołek. Jak widzisz rezultaty to dobrze ;) a długo juz go bierzesz? kiedy zauważyłaś że ci pomaga??

teraz bedzie 3 cykl powinien byc 4 ale ten marzec/kwiecien odpuscilam ze wzgledu na wizyte u ginia pierwszy rezulat mialam w sumie od poczatku brania go ale drugi cykl byl juz bradziej widoczny sluz bylo go mega duzo

Iwasek oczywiście że będę wołała o L4...mam nadzieje ze nie bedzie sprawial problemó. narazie jestem na urlopie i zakuwam do egazminów

Fiona sikaj!!!!!!! trzymamy kciuki! Bo odstawieniu tabsów nie które kobiety bardzo szybko zachodzą w ciążę, bo organizm nadrabia straty :)

wiesiołek na mnie też nie działał

Ostatnia edycja:
Właśnie zakupiłam i wiesiołka i castagnus. Może to plus wzmacnianie armii pomoze

Madziarka raczej nie powinnas miec z tym problemów.

reklama
Do maaadziarka - no niestety nie u wszystkich po odstawieniu tabsów organizm nadrabia straty. ja brałam pół roku Diane35... miało pomóc ( oczywiście pod nadzorem lekarza). Niestety po odstawieniu cykle bardzo sie wydłużyły.... a dziecka nadal niema.

Do góry