• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fiona musisz sobie wybrac suwaczek i zapisac w sygnaturze jak dobrze pamietam zaras sobie przypomne i ci napisze.
Basati nie znam zadnych domowych sposobow chyba zostaje tylko cierpliwie czekac:-)

o iwasek mnie wyprzedzila:-p hehe ale dzis mam jakis bardzo dobry humorek mimo ze pogoda nie zaciekawa u mnie a jakos mi wszystko dopisuje pasuje i wogole co prawda teraz zaczal mnie jajnik jakos podkowac

ja czekam sobie do wakacji moze sie uda w koncu zaciazyc bez tych wszystkich dupereli jakos nie daje mi to wiary ale moz enadejdzie ten czas Asiol wiem ze ciezko przez to wszystko sie przechodzi ale musimy byc dzielne i czekac na nasze malenstwa wkoncu chyba ten z gory da nam to szczecie :-)

reklama
Przed chwilą dzwoniłam do przychodni i się okazało że nie trzeba się zapisywac tylko wystarczy rano przyjść i się zarejestrować. Ale niestety mój lekarz nie robi tam USG tylko mi wypisze skierowanie i inny mi zrobi, mam nadzieję że tego samego dnia. Zła jestem na to... Prywatnie o nie pójdę bo on przyjmuje w zgierzu a to 50 km ode mnie. Wiadomo że raz czy dwa z ciągu ciąży pojade prywatnie bo ma u siebie 3d. Tak więc w poniedziałek albo wtorek idę na wizytę - będzie równe 6 tyg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry