reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
eeh Państwowa służba zdrowia...nic mi nie mów. Faktycznie masz kawałek ale jeżeli to dobry lekarz to warto pojechac a nie iśc do kogos kto Ci może zaszkodzić.

Kwiatuszek a może to plamienie oznacza zagnieżdżenie.

iwasku to mam nadzieje ze bedzie was 3:-) mocno 3 mam &&&
Maaadziarka - to powodzenia a nie masz jakiegos ginia z usg na miejscu blizej?? moze znajomi?? ktos ci doradzi jakiegos innego dobrego?

Mag wzajemnie słoneczko;-)
Jak mnie dopada dołek to musze sie na czyms wybudować,podnieść i tak sobie wytłumaczyłam ze oboje bierzemy od kwietnia różne różności i po 3 miesiącach powinna byc poprawa . Poszalejemy do sierpnia i zobaczymy. Nie bedę się co miesiąc stresowała bo w niczym mi to nie pomoże .

Kochane... jest wiosna, jeszcze troche i będzie lato... Coraz wiecej zdrowych rzeczy znajdzie sie w naszych jadlospisach... Może matka naiura sama nam pomoże??? ciągłe stresowanie się nie pomaga nam. Ciągłe wizyty u lekarzy, hormony... może wyluzowanie sie i zadbanie o siebie i o to co jemy da nam pożadany rezultat???/

właśnie to jest najlepszy ginio, jedyny o którym nie słyszałam żeby komus zaszkodził a poza tym pracuje u nas w szpitalu na położnictwie i jest przesympatyczny, konkretny, wszystko wyjaśnia i mam do niego zaufanie, więc uważam że warto się przemęczyć

Wiosna zdziała swoje, mówie Wam, boćki przyleciały

Ostatnia edycja:
dokaladnie iwasku ja mam to samo zupelny luzik ile mozna sie stresowac a ja nie wiem co mi dzis dolga ale robi mi sie goraco mdli mnie wlanie zjadlam sobie jogurcik z platkami i jablko i jakos mnie dusi cos chyba z zoladkiem mam albo nie wiem

wiosna zdziala nam cuda bedzie cudownie zdrowe jarzynki owoce i wogole ja juz czekam na szparagi hehe i pyszna botwinke hihi cos jakies dziwne smaki mam ostatnio wczoraj szpinak tak za mna chodzil i jajo sadzone i pyrki mniam i mialam obiad z glowy moj mrchewka z groszkiem i biedak za kare sam musial sobie obiadek robic haha

Ostatnia edycja:
reklama
Madziarka skoro mu ufasz i ma dobre referencje od innych kobiet to warto:-)
ZObaczysz swojego maluszka;-)

Basati to "wyluzowanie" to kolejny temat rzeka. Niby wiemy ze trzeba odpuścic itd ale podświadomośc działa sama. Wydaje mi sie że trzeba sie chamować i nie dopuścić do całkowitej fiksacji czyli traktowania faceta przedmiotowo i łóżka jako warsztatu. I wierzyć że w końcu sie uda:-)

Asiołku wakacje ..luz...słonko tak mi sie dobrze kojarzą i wydaje mi sie że wiele z nas właśnie w ciepłe letnie miesiace zafasolkuje .

Mag miałas troche stresiku ostatnio i może tak odreagowujesz .
A Ty kiedy masz dostać @ ? bo się pogubiłam w rozpiskach ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry